কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া
সি.সি.আই.না এল্তিকো কেপিতেল ইন্দিয়া লিমিতেদ (এল্তিকো) এরেস এস.এস.জি. কেপিতেল মেনেজমেন্ত (সিঙ্গাপুর) প্রাইবেৎ লিমিতেদ (এরেস এস.এস.জি.)না লৌশিনবদা অয়াবা পীখ্রে
21 JAN 2021 11:08AM by PIB Imphal
দি কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া (সি.সি.আই.)না দি কম্পিতিসন এক্ত, ২০০২গী সেক্সন ৩১(১)গী মখাদা এল্তিকো কেপিতেল ইন্দিয়া লিমিতেদ (এল্তিকো) অসিবু এরেস এস.এস.জি. কেপিতেল মেনেজমেন্ত (সিঙ্গাপুর) প্রাইবেৎ লিমিতেদ (এরেস এস.এস.জি.)না লৌশিনবদা ঙসি অয়াবা পীখ্রে।
পুনশিন্নবগী প্রপোজ তৌখিবা অসি এল্তিকোগী লোন এসেৎশিং এরেস এস.এস.জি. হায়না শকখঙবা এন্তিতীশিং ওইরিবা ইন্দিয়ন স্পেসিএল সিচুএসন স্কীম II (“আই.এস.এস.এস. II”), ইনবেস্তমেন্ত ওপুরচুনিতীজ V প্রাইবেৎ লিমিতেদ (“আই.ও.ভি.”) অমসুং এসেৎস কিয়র এন্দ রিকনস্ত্রক্সন এন্তর্প্রাইস লিমিতেদ (“এ.সি.আর.ই.”) অসিনা লৌশিনবগা মরী লৈনৈ।
আই.এস.এস.এস. II অসি অল্তর্নেতিব ইনবেস্তমেন্ত ফন্দ অমনি মসি এস.ই.বি.আই. (এ.আই.এফ.) রিগুলেসন, ২০১২গী মখাদা সেক্যুরিতিজ এন্দ এক্সচেঞ্চ বোর্দ ওফ ইন্সিয়া (“এস.ই.বি.আই”)গা লোইননা রেজিস্তর তৌবা ইন্দিয়ন স্পেসিএল সিচুএসন ত্রস্তকী স্কীম অমনি।
আই.ও.ভি. অসি এস.ই.বি.আই. (এফ.পি.আই.) রিগুলেসন, ২০১৯গী মখাদা লৈবা ফোরেন পোর্তফোলিয়ো ইনবেস্তর (“এফ.পি.আই.”) ওইনা রেজিস্তর তৌখি অমসুং কেতগোরী I ফোরেন পোর্তফোলিয়ো ইনবেস্তর লাইসেন্স পাই।
এ.সি.আর.ই. অসি সেক্যুরিতাইজেসন এন্দ রিকনস্ত্রক্সন ওফ দি ফাইনান্সিএল এসেৎস এন্দ এনফোর্সমেন্ত ওফ সেক্যুরিতী ইন্তরেস্ত এক্ত, ২০০২গী প্রোবিজন মখাদা আর.বি.আই.গা রেজিস্তর তৌবা এসেৎ রিকনস্ত্রক্সন কম্পনী (“এ.আর.সি.”) অমনি। মসি বেঙ্কশিং অমসুং অতোপ্পা ফাইনান্সিএল ইন্সতিত্যুসনশিংদগী এসেৎ রিকনস্ত্রক্সন অমসুং লৌশিনবা অমসুং নন-পর্ফোর্মিং ফাইনান্সিএল এসেৎশিং হিংগৎহনবগী থবক তৌরি।
এরেস এস.এস.জি. গ্রুপ অসি এসিয়া পেসিফিক রিজনদা ইনবেস্তমেন্ত তৌবদা মীৎয়েং থম্বা ২০০৯দা লিংখৎখিবা অল্তর্নেতিব এসেৎ মেনেজমেন্ত ফর্ম অমনি অমসুং এসিয়াগী মাংজিল থারিবা অল্তর্নেতিব ক্রেদিৎ এসেৎ মেনেজরশিংগী মরক্তা অমনি।
এল্তিকো অসি ভারতকী রিএল-ইস্তেৎ সেক্তরদা স্মোল অমসুং মীদিয়ম সাইজ কোর্পোরেৎশিংদা লোনশিং অমসুং ফাইনান্সিং তৌবগী থবক তৌরিবা এন.বি.এফ.সি. অমনি।
সি.সি.আই.গী অকুপ্পা মরোল য়াওবা ওর্দর থোরকখিগনি।

Competition Commission of India
CCI approves acquisition of Altico Capital India Ltd (Altico) by Ares SSG Capital Management (Singapore) Pte. Ltd (Ares SSG)
21 JAN 2021 11:08AM by PIB Delhi
The Competition Commission of India (CCI) approves acquisition of Altico Capital India Ltd (Altico) by Ares SSG Capital Management (Singapore) Pte. Ltd (Ares SSG) under Section 31(1) of the Competition Act, 2002, today.
The Proposed Combination relates to the acquisition of Altico’s loan assets by India Special Situations Scheme II (“ISSS II”), Investment Opportunities V Pte. Limited (“IOV”) and Assets Care & Reconstruction Enterprise Ltd (“ACRE”) which are the entities identified by Ares SSG.
ISSS II is a scheme of the India Special Situations Trust, an Alternative Investment Fund, registered with the Securities and Exchange Board of India (“SEBI”) under the SEBI (AIF) Regulations, 2012.
IOV is registered as Foreign Portfolio Investor (“FPI”) under the SEBI (FPI) Regulations, 2019 and holds a Category I Foreign Portfolio Investor license.
ACRE is an Asset Reconstruction Company (“ARC”) under the provisions of the Securitization and Reconstruction of the Financial Assets and Enforcement of Security Interest Act, 2002, registered with the RBI. It is engaged in asset reconstruction and acquisition and revival of non-performing financial assets from banks and other financial institutions.
Ares SSG Group is an alternative asset management firm, founded in 2009, focused on investing in the Asia Pacific region, and is one of Asia’s leading alternative credit asset managers.
Altico is an NBFC, which was engaged in providing loans and financing to small and medium sized corporates in the real-estate sector in India.
Detailed order of the CCI will follow.