হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ
লৈবাক শিনবা থুংনা তিকা থাখ্রবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিংগী অপুনবা মশিং লাখ ৬.৩১ হেনখ্রে
19 JAN 2021 7:32PM by PIB Imphal
ঙসি রাজ্য অমত্তদা এ.ই.এফ.আই.গী শাথিবা কেস অমত্তা রিপোর্ত তৌরকপা লৈতে।
লৈবাক শিনবা থুংনা মরিনিশুবা নুমিৎতসু কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসন প্রোগ্রাম মাই পাক্না পাঙথোকখ্রে। কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি ইকাই খুম্নরবা প্রধান মন্ত্রীনা জনুৱারী ১৬, ২০২১দা হৌদোকখিবনি।
প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না সেসন ১১,৬৬০গী খুত্থাংদা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা তিকা থাখ্রবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৬,৩১,৪১৭ (ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা) য়ৌখ্রে। ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা সেসন ৩,৮০০ পাঙথোকখ্রে।
সিরিএল নম্বর
রাজ্য/য়ু.তি.
তিকা থাখ্রবা বেনিফিসরীশিং (নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা প্রোবিজনেল ওইনা)
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৬৪৪
২
অন্ধ্র প্রদেশ
৫৮,৪৯৫
৩
অরুনাচল প্রদেশ
২,৮০৫
৪
অসাম
৭,৪১৮
৫
বিহার
৪২,০৮৫
৬
চান্দিগর
৪৬৯
৭
ছত্তিসগর
১০,৮৭২
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
১১৪
৯
দামন অমসুং দিয়ু
৯৪
১০
দিল্লী
১২,৪৪১
১১
গোৱা
৪২৬
১২
গুজরাত
১৭,৫৮১
১৩
হরিয়ানা
২৪,৯৪৪
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৫,০৪৯
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
৪,৩৯৫
১৬
ঝার্খন্দ
৮,৮২৪
১৭
কর্নাতকা
৮০,৬৮৬
১৮
কেরেলা
২৩,৮৫৫
১৯
লদাখ
১১৯
২০
লক্ষদীপ
৩৬৯
২১
মধ্য প্রদেশ
১৮,১৭৪
২২
মহারাস্ত্র
৩০,২৪৭
২৩
মনিপুর
১১১১
২৪
মেঘালয়
১০৩৭
২৫
মিজোরাম
১০৯১
২৬
নাগালেন্দ
২,২৮৬
২৭
ওরিশা
৫৫,১৩৮
২৮
পুদুচেরী
৭১৯
২৯
পঞ্জাব
৫,৫৬৭
৩০
রাজস্থান
৩০,৭৬১
৩১
সিক্কিম
৩৫০
৩২
তামিল নাদু
২৫,২৫১
৩৩
তেলঙ্গনা
৬৯,৪০৫
৩৪
ত্রিপুরা
৩,৭৩৪
৩৫
উত্তর প্রদেশ
২২,৬৪৪
৩৬
উত্তরাখন্দ
৬,১০৭
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৪২,০৯৩
৩৮
অতোপ্পশিং
১৪,০১৭
অপুনবা
১,৭৭,৩৬৮
ঙসি, লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ১৯ বেক্সিনেসনগী মরিনি শুবা নুমিৎ অসিদা নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা বেনিফিসরী ১,৭৭,৩৬৮ তিকা থাখ্রে। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফারগনি।
অপুনবা এ.ই.এফ.আই. মাপনগী খক্তা হোস্পিতালদা পুখৎপা মথৌ তাখি। দিল্লীদা কেস অহুম দিসচার্জ তৌখ্রে অমরোমদা কেস অমনা রাজিব গান্ধী, হোস্পিতাল শাহদরাদা অন্দর ওবজর্বেসন্দা লৈরি। উত্তরাখন্দদগী এ.ই.এফ.আই. কেস অমগা দিসচার্জ তৌখ্রে। কর্নাতকাদা মীওই অমা দিসচার্জ তৌখ্রে অমসুং অতোপ্পা মীওই অমনা স্তেবল ওইদুনা চিত্রাদুর্গা দিস্ত্রিক্ত হোস্পিতালদা অন্দর ওবজর্বেসন্দা লৈরি। ছত্তিসগরদসু মীওই অমা দিসচার্জ তৌখ্রে। রাজস্থান্দা এনাফাইলেসিসকী চিংনবা কেস অমা থোইদোকপা কৈসু তৌদ্রে অমদি বঙ্গর দিস্ত্রিক্ত হোস্পিতালদা অন্দর ওবজর্বেসন্দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination
Cumulative Total number of vaccinated healthcare workers across the country more than 6.31 lakh
No case of severe/serious AEFI reported in any State today
19 JAN 2021 7:32PM by PIB Delhi
The countrywide COVID-19 vaccination program was conducted successfully on the fourthday as well. The COVID-19 vaccination exercise was launched by the Hon’ble Prime Minister on 16th January 2021.
The cumulative number of healthcare workers vaccinated against COVID19 has touched 6,31,417(till 6 pm today) through 11,660 sessions, as per the provisional report.3,800 sessions were held till 6 pm today.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated (Provisional till 6 P.M.)
1
A & N Islands
644
2
Andhra Pradesh
58,495
3
Arunachal Pradesh
2,805
4
Assam
7,418
5
Bihar
42,085
6
Chandigarh
469
7
Chhattisgarh
10,872
8
Dadra & Nagar Haveli
114
9
Daman & Diu
94
10
Delhi
12,441
11
Goa
426
12
Gujarat
17,581
13
Haryana
24,944
14
Himachal Pradesh
5,049
15
Jammu & Kashmir
4,395
16
Jharkhand
8,824
17
Karnataka
80,686
18
Kerala
23,855
19
Ladakh
119
20
Lakshadweep
369
21
Madhya Pradesh
18,174
22
Maharashtra
30,247
23
Manipur
1111
24
Meghalaya
1037
25
Mizoram
1091
26
Nagaland
2,286
27
Odisha
55,138
28
Puducherry
719
29
Punjab
5,567
30
Rajasthan
30,761
31
Sikkim
350
32
Tamil Nadu
25,251
33
Telangana
69,405
34
Tripura
3,734
35
Uttar Pradesh
22,644
36
Uttarakhand
6,107
37
West Bengal
42,093
38
Miscellaneous
14,017
Total
6,31,417
1,77,368 beneficiaries were vaccinated till 6 pm today, the fourth day of nationwide COVID19 vaccination. Final reports would be completed for the day by late tonight.
A total of only nine AEFI have required hospitalization. In Delhi, three cases have been discharged whereas one case is under observation at Rajiv Gandhi, Hospital Shahdara. One more AEFI case from Uttarakhand has been discharged. In Karnataka, one person is discharged and other person is stable and under observation at District Hospital, Chitradurga. In Chhattisgarh also, one person is discharged. In Rajasthan, one case is of suspected anaphylaxis is fine and under observation at District Hospital, Bangar.