রেলৱে মন্ত্রালয়
শ্রী অমরেস কুমার চৌধুরিদা লেমজনিঙাই ওইরবা “চীফ ওফ আর্মি স্তাফ কমেন্দেসন” পীরে
কোবিদ-১৯ লাইচৎ মনুংদা অমসুং মিলিতরিগী তোঙান-তোঙানবা থবকশিংদা আর্মদ ফোর্সতা মহাক্না শিংথানিঙাই ওইবা মতেং পাংবগীদমক মনা অসি পীবনি
15 JAN 2021 8:01PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯ লাইচৎ মনুংদা অমসুং মিলিতরিগী তোঙান-তোঙানবা থবকশিংদা আর্মদ ফোর্সতা মহাক্না শিংথানিঙাই ওইবা মতেং পাংবগীদমক চীফ কন্ত্রোল্লর শ্রী অমরেস কুমার চৌধুরিদা লেমজনিঙাই ওইরবা “চীফ ওফ আর্মি স্তাফ কমেন্দেসন” পীরে।
শ্রী অমরেস কুমার চৌধুরি হৌজিক মিল রেলদা চীফ কন্ত্রোল্লর ওইনা থবক তৌরি। শ্রী অমরেস কুমার চৌধুরি পুকচেল শেংবা, থবক কনবা অমসুং অফবা থবক পাংথোকপা ওফিসিএল অমনি।
মিল রেলগী মরমদা
মিল রেল অসি রেলৱেজ মিনিস্ত্রিগী ত্রাফিক দাইরেক্তোরেতকী মশা অমনি অমসুং মসি আর্মি হেদক্বাতরদা লৈবা ইজুকিউতিপ দিরেক্তর থাক্কী ওফিসার অমনা লমজিংলি।
শান্তি অমসুং লানগী মতমশিংদা দিফেন্স ফোর্সশিং পুথোক-পুশিনগী মরুওইবা থৌরাং অমসুং থবকশিং মিল রেলনা পাংথোক্লি।
মখোয়গী দরকার ওইবা রেলৱেজগী থবকশিং পাংথোক্নবা মিল রেলনা দিফেন্স মিনিস্ত্রিগা নক্না থবক তৌমিন্নরি। চীফ কন্ত্রোল্লর অমনা লুচিংবা তোখাইবা কন্ত্রোল রুম অমনা হায়রিবা রেলৱেজগী থবকশিং অসি পাংথোক্লি।

Ministry of Railways
Shri Amresh Kumar Chaudhary has been awarded prestigious "Chief of Army Staff Commendation"
The award has been conferred for his outstanding contribution to Armed Forces during critical period of Covid19 pandemic and it’s various operations
15 JAN 2021 8:01PM by PIB Delhi
Incumbent Chief Controller, Shri Amresh Kumar Chaudhary has been awarded prestigious " Chief of Army Staff Commendation" for his outstanding contribution to Armed Forces during critical period of Covid19 pandemic and it’s various operations.
Shri Amresh Kumar Chaudhary is currently working as Chief Controller in Mil Rail.
Shri Amresh Kumar Chaudhary is a very sincere, hard-working, proactive and result-oriented official with highest degree of integrity.
About Mil Rail
Mil Rail is an extension of Traffic Directorate of Ministry of Railways, headed by Executive Director (ED) level officer with office at Army HQ.
Mil Rail is responsible for overall coordination, strategic planning & execution of Railway Logistics support to Defence forces during peace & emergency situations.
Mil Rail works in close coordination with Ministry of Defence for Railway operations pertaining to their requirements.A separate control room manages all these Railway operations which is headed by a Chief Controller.