কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া
সি.সি.আই.না ইকোমগী স্তেক পি.জি. ইস্মেরেল্দানা লৌশিনবদা অয়াবা পীখ্রে
12 JAN 2021 11:03AM by PIB Imphal
কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া (সি.সি.আই.)না ইকোমগী স্তেক পি.জি. ইস্মেরেল্দানা লৌশিনবদা অয়াবা পীখ্রে।
পুনশিন্নবা প্রপোজ তৌখিবা অসিনা ইকোম এক্সপ্রেস প্রাইবেৎ লিমিতেদ (ইকোম)গী স্তেক পি.এস. ইস্মেরল্দা প্রাইবেৎ লিমিতেদ (পি.জি. ইস্মেরেল্দা)না লৌশিল্লবা য়াই।
পি.জি. ইস্মেরেল্দা অসিন ইনবেস্তমেন্ত এন্তিতীশিংনা কন্ত্রোল তৌই হায়রিবা অসি অমুক পার্তনর্স গ্রুপ এ.জি. নত্ত্রগা মখোয়গী এফিলিয়েৎশিংনা (পার্তনরস গ্রুপ) কন্ত্রোল তৌরি। পার্তনর গ্রুপ অসি গ্লোবেল প্রাইবেৎ মার্কেৎ ইনবেস্তমেন্ত মেনেজর অমনি, মসিগী হেদক্বাতর স্বিৎজরলেন্দদা লৈ। মসিনা আই.তি. অমসুং আই.তি. ইনেবল সর্ভিসেস, হেল্থকিয়র, রীএল ইস্তেৎ, কঞ্জুমর প্রদক্তস, বেঙ্কিং অমসুং নন-বেঙ্কিং ফাইনান্সিএল সর্ভিসেস অসিগুম্বা সেক্তরশিংগী মখল কয়াগী কম্পনীশিংদা ইনবেস্ত তৌরি।
ইকোম অসি ভারত্তা ইনকোর্পোরেৎ তৌবা কম্পনী অমনি। মসিনা ভারত্তা বিজিনেসকী থর্দ পার্তী লোজিস্তিক্স (৩পি.এল.) সর্ভিসেস পাইরি।
সি.সি.আই.গী অকুপ্পা মরোল য়াওবা ওর্দর থোরকখিগনি।

Competition Commission of India
CCI approves acquisition of stake in Ecom by PG Esmeralda
12 JAN 2021 11:03AM by PIB Delhi
The Competition Commission of India (CCI) approves acquisition of stake in Ecom by PG Esmeralda.
The proposed combination envisages acquisition of stake in Ecom Express Private Limited (Ecom) by PG Esmeralda Pte. Limited (PG Esmeralda).
PG Esmeralda is controlled by investment entities that are ultimately controlled by Partners Group AG or its affiliates (Partners Group). Partners Group is said to be a global private market investment manager, headquartered in Switzerland. It invests in a variety of companies in sectors such as IT and IT enabled services, healthcare, real estate, consumer products, banking and non-banking financial services.
Ecom is a company incorporated in India. It carries on the business of providing third party logistics (3PL) services in India.
Detailed order of the CCI will follow.