Ministry of Health and Family Welfare
Centre rushes a High Level team to Kerala for supporting the State in public health interventions in COVID19 management
06 JAN 2021 6:13PM by PIB Delhi
The Union Government has deployed a high level Central Team headed by Dr S K Singh, Director, National Centre for Disease Control (NCDC) to Kerala. The team will reach the State day after tomorrow.
The team will review the public health interventions in management of COVID- 19 by the State Government of Kerala and support the State health authorities in these measures.
Kerala has been reporting very high daily new COVID cases since the past many days.
Total of 35,038 new cases were logged during the last seven days. Around 5,000 new cases are added daily to the State COVID19 tally.
The cases added daily during the last one week are as follows:
As an ongoing effort to strengthen efforts of various State/UT Governments for COVID management, the Central Government has been deputing Central teams from time to time to visit various States/UTs. These teams interact with the State/UT authorities and get a first hand understanding of the challenges and issues being faced by them so as to strengthen their ongoing activities and remove bottlenecks, if any.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কেন্দ্রনা কেরলাদা কোবিদ১৯ মেনেজমেন্তগী মতাংদা পব্লিক হেল্থকী ওইবা খোঙথাংশিং লৌখৎপদা মতেং পাংনবা অৱাংবা থাক্কী তীম অমা থাজিনখ্রে
06 JAN 2021 6:13PM by PIB Imphal
কেন্দ্র সরকারনা নেস্নেল সেন্তর ফোর দিজিজ কন্ত্রোল (এন.সি.দি.সি.)গী দিরেক্তর দা. এস.কে. সিংহনা লুচিংবা কেন্দ্রগী অৱাংবা থাক্কী তীম অমা কেরলাদা থাখ্রে। তীম অসিনা রাজ্য অসিদা হংচিৎ থুংলগনি।
তীম অসিনা কেরলাগী রাজ্য সরকারনা কোবিদ-১৯গী মেনেজমেন্তদা লৌখৎলিবা পব্লিক হেল্থকী খোঙথাংশিং অসি য়েংশিনগনি অমদি খোঙথাংশিং অসিদা মখোয়না রাজ্যগী হেল্থ ওথোরিতীশিংগী মতেং পাংগনি।
হৌখিবা নুমিৎ খরা অসিদা কেরলানা নুংতিগী থেংনবা অনৌবা কোবিদ কেসশিংগী মশিং য়াম্না ৱাংনা রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা নুমিৎ তরেৎনি অসিদা পুন্না অনৌবা কেস ৩৫,০৩৮ থেংনখি। রাজ্য অসিগী কোবিদ-১৯গী মশিংদা নুংতিগী অনৌবা কেস ৫,০০০রোম হাপচিনখি।
হৌখিবা চয়োল অমদা নুংতিগী হাপচিনখিবা কেসশিং অসি মখাদা পীরি:
তোঙান তোঙানবা রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংনা কোবিদ মেনেজমেন্তগী হোৎনরিবা অসি মপাঙ্গল কনখৎনবা কেন্দ্র সরকারনা তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা মতম মতমগী ওইনা কেন্দ্রগী তীমশিং থাদুনা হৌজিক হোৎনরি। তীমশিং অসিনা হৌজিক চত্থরিবা থবক-থৌরমশিংগী মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমদি অপনবা অমত্তা লৈহনদনবা রাজ্য/য়ু.তি.গী ওথোরিতীশিংগা লোইননা ৱারী শাখি অমদি মখোয়না মায়োক্নবা শিংনবশিং অমসুং সমস্যাশিংগী মরমদা মখোয়না পাউ লৌদুনা খঙনবা হোৎনখি।