প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জনুৱারী ২দা আই.আই.এম. সম্বলপুরগী পর্মানেন্ত কেম্পসকী উরেপ-উয়ুং তমগনি
31 DEC 2020 7:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জনুৱারী ২, ২০২১গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা আই.আই.এম. সম্বলপুরগী উরেপ-উয়ুং তমগনি।
থৌরম অদুদা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী রমেশ প্রোখিয়াল ‘নিশঙ্ক’, শ্রী ধরমেন্দ্র প্রধান অমসুং শ্রী প্রতাপ চন্দ্র সারঙ্গীগা লোইননা ওরিশাগী রাজ্যপাল অমসুং মুখ্যমন্ত্রীসু শরুক য়াগনি। থৌরম অদুদা ওফিসিএলশিং, ইন্দস্ত্রীগী লুচিংবশিং, একাদমিসিয়নশিং অমসুং আই.আই.এম. সম্বলপুরগী মহৈরোইশিং, এলুম্নী অমসুং ফেকল্তীগা লোইননা ইনভাইতী ৫০০০না ভর্চুএল ওইনা শরুক য়াগনি।
আই.আই.এম. সম্বলপুরগী মরমদা
আই.আই.এম. সম্বলপুর অসি ফ্লিপ ক্লাসরুমগী ৱাখল্লোন চৎনহনবা অহানবা আই.আই.এম.নি মসিদা বেসিক কন্সেপশিং অদু দিজিতেল মোদতা তম্বী অমসুং ইন্দস্ত্রীদগী লাইব প্রোজেক্তশিংগী থোংদা ক্লাস্তা এক্সপ্রিমেন্সিএল লর্নিং পাংথোকই। ইন্সতিত্যুৎ অসিনা এম.বি.এ. (২০১৯-২১) বেতচা নুপী মচা ৪৯% অমসুং এম.বি.এ. (২০২০-২২) বেতচা নুপী মচা ৪৩%গা লোইননা জেন্দর দ্রাইভর্সিতীদা খ্বাইদগী ৱাংদুনা অতৈ আই.আই.এম.শিংবু তুংদা থনম্লি।

Prime Minister's Office
PM to lay Foundation Stone of the permanent campus of IIM Sambalpur on 2 January
31 DEC 2020 7:27PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will lay the foundation stone of the permanent campus of IIM Sambalpur on 2nd January 2021 at 11 AM via video conferencing.
Governor and Chief Minister of Odisha, along with Union Ministers Shri Ramesh Pokhriyal ‘Nishank’, Shri Dharmendra Pradhan and Shri Pratap Chandra Sarangi will also be present on the occasion. The ceremony will be virtually attended by over 5000 invitees including officials, industry leaders, academicians and students, alumni & faculty of IIM Sambalpur.
About IIM Sambalpur
IIM Sambalpur is the first IIM to implement the idea of flipped classroom where the basic concepts are learnt in digital mode and experiential learning takes place in the class, through live projects from the industry. The Institute also outscored all other IIMs in terms of highest gender diversity with 49% girl students in MBA (2019-21) batch and 43% in MBA (2020-22) batch.