Ministry of Power
NTPC wins prestigious CII-ITC Sustainability Awards 2020
23 DEC 2020 5:33PM by PIB Delhi
Country’s largest power producer, NTPC ltd has been conferred “Excellence” in the prestigious CII-ITC Sustainability Awards 2020 in Corporate Social Responsibility (CSR) Domain. NTPC has been honoured in the Corporate Excellence Category, Commendation for Significant Achievement.
The recognition was received by Shri D. K. Patel, Director (HR) in the august presence of Shri Anurag Singh Thakur, Minister of State for Finance and Corporate Affairs at the 15th CII-ITC Sustainability Awards 2020 held through the virtual platform.
This is the highest award conferred by CII-ITC in CSR domain. NTPC is the only PSU to receive the award in the Corporate Excellence category.
NTPC wins the prestigious CII-ITC Sustainability Awards in Corporate Excellence category second time in a row i.e. in the year 2019 and 2020.

পাৱর মন্ত্রালয়
এন.তি.পি.সিনা লেমজনিঙাই ওইরবা সি.আই.আই-আই.তি.সি স্তেনেবিলিতি এৱার্দস ২০২০ ফংলে
23 DEC 2020 5:33PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিদা মৈ খ্বাইদগী য়াম্না পুথোক্লিবা এন.তি.পি.সি লিমিতেত্তা কোর্পোরেত সোসিএল রেস্পোন্সসিবিলিতি(সি এস আর)কী কাংলুপতা লেমজনিঙাই ওইরবা সি.আই.আই-আই.তি.সি স্তেনেবিলিতি এৱার্দস ২০২০কী “এক্সলেন্স” পীরে। শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপগীদমক এন.তি.পি.সিদা কোর্পোরেত এক্সলেন্স কাংলুপগী মনা পীদুনা ইকায়খুম্নবা উৎপনি।
ফাইনান্স অমসুং কোর্পোরেত এফেয়ার্সকী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী অনুরাগ সিংহ থাকুর শরুক য়াবা ভর্চুএল খুৎথাংদা পাংথোকপা থৌরম অমদা দিরেক্তর(ঐচ আর) শ্রী দি.কে পতেলনা ১৫সুবা সি.আই.আই-আই.তি.সি স্তেনেবিলিতি এৱার্দস ২০২০ লৌখি।
মনা অসি সি.এস.আরগী কাংলুপতা সি.আই.আই-আই.তি.সিনা পীবা খ্বাইদগী চাউবা মনানি। কোর্পোরেত এক্সলেন্সকী কাংলুপতা মনা অসি ফংবা অমতা ঙাইরবা পি.এস.য়ু এন.তি.পি.সিনা ওইরে।
থংন-থংন্না ২০১৯ অমসুং ২০২০দা কোর্পোরেত এক্সলেন্সকী কাংলুপতা এন.তি.পি.সিনা লেমজনিঙাই ওইরবা সি.আই.আই-আই.তি.সি স্তেনেবিলিতি এৱার্দস ২০২০ ফংলে।