রেলৱে মন্ত্রালয়
জোনেল রেলৱেজদা রিজার্ব তৌদবা তিক্কেৎ সবআর্বান খক্তগী ওইনা ফংহন্নবা অয়াবা পীখ্রে অমসুং মফম খরদা চেনবা লোকেল পেসেঞ্জর ত্রেন্দা লিমিৎ লৈহনখিদ্রে
কুমহৈগী অখন্নবা য়াওনা এক্সপ্রেস ত্রেনশিং চেনবগী পোলিসিদা অহোংবা লৈতে অমসুং অখন্নবা মান্নবা রিজার্ব ত্রেন মপুং ফানা লৈগনি
মখা তানা অহোংবা লৈরবা অমসুং মখোয়না হেক হোংবগা, মরী লৈনবশিংদা মতম চানা খঙহনগদবনি
13 DEC 2020 4:48PM by PIB Imphal
মেদিয়াগী সেক্সন খরদা রিজার্ব তৌদবা তিক্কেৎশিং পীবগী মতাংদা ৱারী খর ফোংলি ।
হায়রিবা অসি লমজিংনবা খঙহল্লি মদুদি -
কুমহৈগী অখন্নবা য়াওনা এক্সপ্রেস ত্রেনশিং চেনবগী পোলিসিদা অহোংবা লৈতে অমসুং অখন্নবগা মান্নবা রিজার্ব ত্রেন মপুং ফানা লৈগনি।
মরম অদুনা, মখা তানা পাউতাক অসি পীরি মদুদি হান্ননা লৈরম্লবা ফেস্তিবেল/ছুতি অখন্নবা য়াওনা অখন্নবা মেইল এক্সপ্রেস ত্রেনশিং, রিজার্ব ওইনা মপুং ফানা চেল্লিবা অখন্নবা ক্লোন অসি মপুং ফানা রিজার্ব ওইগনি, হায়রিবা অসি সেকেন্দ ক্লাস কোচেস অমসুং এস.এল.আর.এস. পেসেঞ্জরগী মফম য়াওনা রিজার্ব তিক্কেৎ পীগনি”।
জোনেল রেলৱেজদা রিজার্ব তৌদবা তিক্কেৎ সবআর্বান খক্তগী ওইনা ফংহন্নবা অয়াবা পীরী অমসুং মফম খরদা চেনবা লোকেল পেসেঞ্জর ত্রেন্দা লিমিৎ লৈহনখিদ্রে।
ত্রেনশিং চেনবা, চেনবগী মওং অমসুং রিজার্বেসন অসি কোবিদ মনুং অসিদা লেপ্পা লৈতনা অহোংবা লৈরি। মখা তানা অহোংবা লৈরবা অমসুং মখোয়না হেক হোংবগা, মরী লৈনবশিংদা মতম চানা খঙহনগদবনি ।

Ministry of Railways
Permission given to Zonal Railways to issue unreserved tickets is meant ONLY for suburban and limited no of local passenger trains operating on few zones.
There has been NO change in policy to run all express trains including festival specials and clone specials as fully reserved train ONLY as yet.
Further changes, as and when they happen, would be informed to all concerned accordingly.
13 DEC 2020 4:48PM by PIB Delhi
Few Stories have been published in certain sections of media about issuance of unreserved tickets . It is informed for guidance of all that-
There has been NO change in policy to run all express trains including festival specials and clone specials as fully reserved train ONLY as yet.
Accordingly till, further advice the existing mail express special trains including festival/holiday specials, clone specials which are running on fully reserved basis (as on date) shall be continued as fully reserved only, by issuing reserved tickets for second class coaches and passenger portion of SLRs also."
Permission given to Zonal Railways to issue unreserved tickets is meant ONLY for suburban and limited no of local passenger trains operating on few zones.
Running of trains, norms of travel and reservations are constantly evolving under Covid times. Further changes, as and when they happen, would be informed to all concerned accordingly.