প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰালয়
বিশিষ্ট আৰু প্ৰসিদ্ধ সেৱাৰ ২২৫ বছৰ পূৰ্তি উদযাপন জাট ৰেজিমেন্টৰ
21 NOV 2020 7:57AM by PIB Guwahati
জাট ৰেজিমেন্টে ১৯ ও ২০ নৱেম্বৰত ইয়াৰ বিশিষ্ট আৰু প্ৰসিদ্ধ সেৱাৰ ২২৫ বছৰ পূৰ্তি উদযাপন কৰে।
এই কাৰ্যসূচীত মুখ্য অতিথি হিচাপে ভাগ লয় জাট ৰেজিমেন্টৰ পিভিএছএম, এভিএছএম, ৱাইএছএম, ভিএছএম, এডিচি, ভিচিঅ’এএছ ও কৰ্ণেল লেফটেনেন্ট জেনেৰেল এছকে চাইনীয়ে। জাট যুদ্ধ স্মাৰকত পুষ্পাঞ্জলি অৰ্পণেৰে এই কাৰ্যসূচী আৰম্ভ হয়। ইয়াৰ পাছতেই অনুষ্ঠিত হয় দৰ্শনীয় ৰেজিমেন্টেল পেৰেড আৰু ৰেজিমেন্টটোৰ প্ৰবীণসকলৰ জেঅ’আৰএ মীট।
ক’ভিড-১৯ মহামাৰীৰ বাবে, সকলো সতৰ্কীকৰণ মানি চলি অনুষ্টুপীয়াকৈ এই কাৰ্যসূচী অনুষ্ঠিত কৰা হয়।

Ministry of Defence
JAT REGIMENT CELEBRATED IT'S 225 YEARS OF DISTINGUISHED AND ILLUSTRIOUS SERVICE
21 NOV 2020 7:57AM by PIB Delhi
The JAT Regiment celebrated its 225 years of distinguished and illustrious service to the nation on 19 & 20 Nov.
Lt Gen SK Saini, PVSM, AVSM, YSM, VSM, ADC, VCOAS & Colonel of the JAT Regiment graced the occasion as the Chief Guest. The events started with a Wreath Laying Ceremony at JAT War Memorial followed by a spectacular Regimental Parade and JORA Meet with veterans of the Regiment.
Due to the COVID 19 pandemic, the event was conducted at a reduced scale adhering to all precautions.