কয়লা মন্ত্ৰালয়
বাণিজ্যিক কয়লা খনি নিলামৰ ৭ম দিন
09 NOV 2020 7:23PM by PIB Guwahati
- বাণিজ্যিক কয়লা খনি নিলামৰ ৭ম দিনা চত্তীশগড়ৰ ১টা কয়লা খনি নিলামৰ বাবে ৰখা যায়।
- নিলামৰ বাবে ৰখা এই খনিটোৰ মুঠ ভৌগলিক ভাণ্ডাৰ হৈছে ~১.২ এমটিপিএৰ পিআৰচিৰ সৈতে ২৩৪.২০৫ মেট্ৰিক টন।
- এই ই-নিলামত নিবিদাকাৰীসকলৰ মাজত শক্তিশালী প্ৰতিযোগিতা পৰিলক্ষিত হয়। খনিটোৰ সৰ্বনিম্ন দৰতকৈ আকৰ্ষণীয় ভাল প্ৰিমিয়ামতে এই প্ৰতিযোগিতাৰ সৃষ্টি হয়।
৬ষ্ঠ দিনৰ ফলাফল তলত উল্লেখ কৰা হৈছেঃ
ক্ৰমিক নং
খনিৰ নাম
ৰাজ্য
পিআৰচি (এমটিপিএ)
ভৌগলিক ভাণ্ডাৰ (মেট্ৰিক টন)
ক্ল’জিং বিড দাখিল কৰিছে
সৰ্বনিম্ন দৰ (%)
চূড়ান্ত অ’ফাৰ (%)
খনিৰ পিআৰচিৰ ভিত্তিত আহৰণ হোৱা বাৰ্ষিক ৰাজহ (কোটি টকা)
১
গাৰে পালমা IV/৭
চত্তীশগড়
১.২০
২৩৪.২০৫
চৰ্দা এনাৰ্জী এণ্ড মিনাৰেলছ লিমিটেড
/৬৪৮৯৬
৪
৬৬.৭৫
২১০.৪৯

Ministry of Coal
DAY 7 OF COMMERCIAL COAL MINE AUCTION
09 NOV 2020 7:23PM by PIB Delhi
• 1 coal mine of Chhattisgarh was put up for auction on Day 7 of Commercial Coal Mine Auction.
• The total geological reserves of the mine put up for auction was ~234.205 MT with a PRC of ~1.2 MTPA.
• The e-auction witnessed strong competition amongst the bidders with the mine attracting good premium over the floor price.
The results for Day 6 are as under:
S. No.
Name of the Mine
State
PRC (mtpa)
Geological Reserves (MT)
Closing Bid Submitted by
Floor Price (%)
Final Offer (%)
Annual Revenue Generated based on PRC of mine (Rs. Cr.)
1
Gare Palma IV/7
Chhattisgarh
1.20
234.205
SARDA ENERGY AND MINERALS
LIMITED/64896
4
66.75
210.49