Ministry of Coal
DAY 7 OF COMMERCIAL COAL MINE AUCTION
09 NOV 2020 7:23PM by PIB Delhi
• 1 coal mine of Chhattisgarh was put up for auction on Day 7 of Commercial Coal Mine Auction.
• The total geological reserves of the mine put up for auction was ~234.205 MT with a PRC of ~1.2 MTPA.
• The e-auction witnessed strong competition amongst the bidders with the mine attracting good premium over the floor price.
The results for Day 6 are as under:
S. No.
Name of the Mine
State
PRC (mtpa)
Geological Reserves (MT)
Closing Bid Submitted by
Floor Price (%)
Final Offer (%)
Annual Revenue Generated based on PRC of mine (Rs. Cr.)
1
Gare Palma IV/7
Chhattisgarh
1.20
234.205
SARDA ENERGY AND MINERALS
LIMITED/64896
4
66.75
210.49

কোইলা মন্ত্রালয়
কমর্সিয়েল কোল মাইন ওক্সনগী ৭নি চনবা নুমিৎ
09 NOV 2020 7:23PM by PIB Imphal
- ছত্তিসগরগী কোয়লাগী খোং অমা ১ কমর্সিয়েল কোল মাইন ওক্সনগী ৭নি চনবা নুমিৎকী থমখ্রে।
- ওক্সনগীদমক্তা থমখিবা মাইনগী অপুনবা জিওলোজিকেল রিজর্ব অসি ~১.২ এম.তি.পি.এ.গী পি.আর.সি.গা লোইননা ~২৩৪.২০৫ এম.তি.নি।
- ই-ওক্সন্দা বিদ্দরশিংগী মরক্তা কন্না লাম্বা তৌনবা উবা ফংখি, মসিদা ফ্লোর প্রাইস্তগী হেন্দোক্তুনা মমন হেনগৎনা শোন্নখি।
৬নি চনবা নুমিৎকী ফল মখাদা পীরিঃ
সি.নং.
মাইনগী মমিং
রাজ্য
পি.আর.সি. (এম.তি.পি.এ.)
জিওলোজিকেল রিজর্ব (এম.তি.)
ক্লোজিং বিদ পীশিল্লকখিবা
ফ্লোর প্রাইস (%)
ফাইনেল ওফর (%)
মাইনগী পি.আর.সি.দা য়ুম্ফম ওইবা ফংখিবা চহিগী রিভিন্যু (লুপা করোর
১
গ্যের পাল্মা IV/৭
ছত্তিসগর
১.২০
২৩৪.২০৫
সরদা ইনর্জী এন্দ মিনরেল্স লিমিতেদ/৬৪৮৯৬
৪
৬৬.৭৫
২১০.৪৯