নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
পুনেদা নেস্নেল আর্চরী কেম্পদা আর.তি.-পি.সি.আর. তেস্তশিং পাংথোকখ্রে, আর্চর হিমানি মালিক পোজিতিব ওইরে
05 NOV 2020 7:09PM by PIB Imphal
স্পোর্তস ওথোরিতী ওফ ইন্দিয়ানা শেম্বা স্তেন্দর্দ ওপরেতিং প্রোসিদ্যোরশিংগী মতুং ইন্না পুনেদা লৈরিবা আর্মী স্পোর্তস ইন্সতিত্যুততা হৌজিক হৌজিক চৎথরিবা নেস্নেল আর্চরী কেম্পদা শরুক য়ারিবা কেম্পরশিং মখোয় মখোয়গী কোবিদ-19 স্তেতস খঙদোক্নবা আর.তি.-পি.সি.আর. তেস্ত অমা তৌখ্রে৷ কেম্পর 23 তেস্ত তৌবগী মনুংদা হিমানি মালিক কোবিদ-19 পোজিতিব ওইরে অমসুং অতোপ্পা 22 অদুনা নেগেতিব ওইরে৷ মালিক হৌজিক হৌজিক সিম্পোম উৎতে অমসুং চেকশিন থৌরাং ওইনা হোস্পিতাল অমদা থমখ্রে৷
কেম্প অসি মখাতানা সেফ অমসুং সেক্যুর ওইবা মওং অমদা চৎথবা য়ানবা সাই এস.ও.পি.শিংদা য়াওরিবা চেকশিন থৌরাং পুম্নমক মতুং ইল্লি৷

Ministry of Youth Affairs and Sports
RT-PCR tests conducted at National Archery camp in Pune, Archer Himani Malik tests positive
05 NOV 2020 7:09PM by PIB Delhi
As per the Standard Operating Procedures established by the Sports Authority of India, campers who are a part of the National Archery camp currently in progress at the Army Sports Institute, Pune were given a RT-PCR test to know their Covid-19 status. Of the 23 campers who were tested, one Himani Malik tested positive for Covid-19 while the other 22 came negative. Malik is currently asymptomatic and has been admitted to a hospital as a precautionary measure.
All precautions as established in the SAI SOPs are being followed to ensure that the camp can carry on in a safe and secure manner.