Ministry of Coal
Day 5 of Commercial Coal Mine Auction
06 NOV 2020 3:21PM by PIB Delhi
• 2 coal mines (1 in Odisha and 1 in Jharkhand) were put up for auction on Day 5 of Commercial Coal Mine Auction.
• The total geological reserves of the mines put up for auction are ~755.63 MT with a cumulative PRC of ~15 MTPA.
• The e-auction witnessed strong competition amongst the bidders with both the mines attracting good premiums over the floor price.
The results for Day 5 are as under:
S. No.
Name of the Mine
State
PRC (mtpa)
Geological Reserves (MT)
Closing Bid Submitted by
Floor Price (%)
Final Offer (%)
Annual Revenue Generated based on PRC of mine (Rs. Cr.)
1
Radhikapur (East)
Odisha
5.00
176.33
EMIL Mines and Mineral Resources Limited/148771
4
16.75
466.58
2
Urma Paharitola
Jharkhand
10.00
579.30
AUROBINDO REALITY AND INFRASTRUCTURE PRIVATE
LIMITED/146875
4
26.50
1415.85

কোইলা মন্ত্রালয়
কম্মর্সিএল কোয়লা মাইন ওক্সনগী ৫শুবা নুমিৎ
06 NOV 2020 3:21PM by PIB Imphal
- কোইল মাই ২ (ওরিশাদা ১ অমসুং ঝরখন্দদা ১) অসি কম্মর্সিএল কোয়লা মাইন ওক্সনগী নুমিৎ ৫গী ওক্সনগীদমক থম্লি।
- অপুনবা জিওলোজিকেল ওইনা খাক্তুনা থম্লিবা মাইনশিং অসিদা ওক্সনগীদমক মেত্রিক তোন ~৭৫৫.৬৩ লোয়ননা হেনদৎলকপা পি.আর.সি. ~১৫ এম.তি.পি.এ. হাপ্লি।
- ই-ওক্সন অসি বিদ্দরশিং অসিনা য়াম্না কন্না হেনবা তান্নবা উরি হায়রিবা অসি ফ্লোর প্রাইস অসিগী প্রিমিয়ম অসিদা চিংশিল্লি।
নুমিৎ ৫গী ফল মখাদা পীরি:
সে.ন.
মাইনগী মমিং
স্তেত
পি.আর.সি
(এম.তি.পি.এ)
জিওলোজিকেল
রির্জাব
(এম.তি.)
ক্লোজিং বিদ সবমিতেৎ বাই
ফ্লোর প্রাইস
(%)
ফাইনেল ওফর
(%)
এনুএল রেবিন্যু জেনেরেতেৎ বেজ ওন পি.আর.সি. ওফ মাইন (লুপা করোরি)
১
রাধিকাপুর (নোংপোক)
ওরিশা
৫.০০
১৭৬.৩৩
ই.এম.আই.এল. মাইন অমসুং মিনরেল রিসোর্সেস লিমিতেৎ/১৪৮৭৭১
৪
১৬.৭৫
৪৬৬.৫৮
২
উর্মা
পহারিতোলা
ঝরখন্দ
১০.০০
৫৭৯.৩০
ঔরোবিন্দো রিয়ালিতি অমসুং ইনফ্রাস্ত্রক্ত উরে প্রাইবেত লিমিতেৎ/১৪৬৮৭৫
৪
২৬.৫০
১৪১.৮৫