নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
এস.এ.আই.না য়ু.পি. পুলিশতা শাশিন্নবা খেলো ইন্দিয়াগী মিংদা এদভর্তাইজ তৌদুনা লান্না পৈশা লৌথোকলম্বা শান্নরোই কয়া অমগী মথক্তা এফ.আর.আই. থাখ্রে
04 NOV 2020 10:38PM by PIB Imphal
স্পোর্ত ওথোরিতি ওফ ইন্দিয়ানা শান্নবা হৌবদা ঙাইরিবা এথলেৎতগীনা লৈবাক শিনবা থুংবদগী ৱাকৎ কয়া অমা থাংগৎলক্লি মদুদি ২০২১দা হারিয়ানাগী পনচকুলা শিনগদবা খেলো ইন্দিয়া মশান্নগী শরুক য়ান্নবা এপ্লিকেসন কৌরদুনা সোসিএল মেদিয়াদা এদভর্তাইজ থাগৎলকপা অসিনি। এদভর্তাইজ অসিদা এথেলেৎ অমদা লুপা ৬০০০ দিপোজিৎ তৌদুনা খেলো ইন্দয়া কেম্প অসি য়াওনবা হায়রি অমসুং মখোয় অসি ত্রাইএল অসি লোইবগা খেলো ইন্দয়া গেমস্তা য়াওবা ফংবগী থাজবা পীরি। ফোন নম্বর অমা এদভর্তাইজ অসিদা পল্লি মদুদি হায়রিবা অসি এস.এ.আই.গী থাজবা মী ওইনা আগ্রাদা লৈবা মীওইশিংগী বেঙ্ক একাউন্তগী মরীক চুম্বা খংনবা অসিনি।
এদভর্তাইজমেন্ত অসিনা য়ুথ এফিয়র্স অমসুং স্পোর্তগী মিনিস্ত্রীগী, স্পোর্ত ওথোরিতি ওফ ইন্দিয়া অমসুং খেলো ইন্দয়াগাী লোগো শিজিন্নরি হায়রিবা অসিনা এথেলেত কয়াদা লান্না খলহন্দুনা সরকারগী এদভর্তাইজমেন্তনি হায়না লৌরি।
স্পোর্ত ওথোরিতি ওফ ইন্দিয়ানা উত্তর প্রদেসকী পুলিস্তা এফ.আর.আই. অমা থাদুনা হায়রিবা হিরম অসিদা য়াম্না থুনা থিগৎপিনবা হায়জখি। খেলো ইন্দিয়া অসি সরকারগী স্কীম্নি অমসুং এথেলেতশিংনা মসি য়াওবদা পৈশা তিংনিংঙাই লৈতে। ত্রাইয়েল অমত্তা এস.এ.আই./খেলো ইন্দিয়ানা শিনবা লৈতে। খেলো ইন্দিয়া শরুক য়ানবগীদমক মখোয়গী এস.জি.এফ.আই. /এ.আই.য়ু.না শিনবা স্কুল মশান্ন/য়ুনিবর্সিতিগী মশান্ন য়েংলগা খনবনি।

Ministry of Youth Affairs and Sports
SAI lodges FIR with UP police after several athletes fleeced of money through false Khelo India advertisement
04 NOV 2020 10:38PM by PIB Delhi
The Sports Authority of India has received several complaints from grassroot -level athletes from across the country that an advertisement has been posted on social media platforms inviting applications to participate in the Khelo India Games scheduled in Panchkula in Haryana in 2021. In the advertisement athletes have been asked to deposit Rs 6000 for enrolling in the Khelo India camp and have been assured that they can participate in Khelo India Games after trials. A phone number was mentioned in advt. Acting as an aspirant SAI has managed to get bank account details of the person, who is a resident of Agra.
The advertisement also uses the logos of the Ministry of Youth Affairs and Sports, Sports Authority of India and Khelo India, which misled several athletes to believe it to be a government advertisement.
The Sports Authority of India has lodged an FIR with the Uttar Pradesh police and asked for an immediate investigation of the issue. Khelo India is a government scheme and athletes do not need to pay any money to participate in it. No trails are conducted by SAI/Khelo India. Athletes qualify for participating in Khelo India Games based on their performances in School Games/University Games organized by SGFI/AIU.