শেল-থুম মন্ত্রালয়
ইনকম তেক্স দিপার্তমেন্তনা তামিল নাদুদা থি-হুমবগী থবক চত্থখ্রে
29 OCT 2020 12:10PM by PIB Imphal
ইনকম তেক্স দিপার্তমেন্তনা ২৮.১০.২০২০দা সিভিল কন্ত্রেক্তর অমা য়াওনা মহৈ মশিংগী ইন্সতিত্যুসনশিং চলাইবা কাঙলুপ অমা অমদি মখোয়গী খোঙবুশিংগী মথক্তা কোইম্বেতোর, ইরোদ, চেন্নাই অমদি নমক্কলগী মফম ২২দা থি-হুমবগী থবক চত্থখ্রে‍। থি-হুমবগী থবক অদু মহৈরোয়শিংদগী খোমগৎলকপা ফীস মখোয়গী একাউন্ত বুক্তা মপুং ফানা চঙলমদে হায়বা পাউদা য়ুম্ফম ওইরগা চত্থখিবনি‍।
থি-হুমবগী থবক অদুদা ফংলকপা খুদম চাংদমশিংনা কারক্লিবা ফীশিং অদু নমশিন্দুনা একাউন্ততা চঙদবা শেন্ফমশিং ত্রস্তীশিংগী লনাই একাউন্তা থাজিল্লবা মতুংদা কম্পেনী অমগী খুত্থাঙদা রিএল এস্তেততা শেন থাদৈ হায়বা মরাল উৎলি‍। কম্পেনী অসিগী অতৈ স্তেকহোল্দরশিং হায়বদি তিরুপুরদগী অর্কিতেক্ত অমা অমদি ফিরোলগী লল্লোন ইতিক তৌবা মীওই অমসু থি-হুমবগী থবক্তুদা কোনশিনখি‍। থি-হুমবদা ফাগৎলকখিবা ইলেক্ত্রোনিক খুৎলায়শিং য়েংশিল্লি‍।
নমক্কলদগী সিভিল কন্ত্রেক্তরগীদা থি-হুমবা চত্থখিবদা খুৎশুমল, পোৎ-চৈ লৈবনচিংবদা অরানবা চাদিং হাপচিন্দুনা শেল চৎপা হেনগৎহল্লমবা থেংনখি‍।
থৎ-হুমবগী থবক অদুনা লুপা করোর ১৫০রোমগী মফম খঙদবা ইনভেস্তমেন্ত অমদি ওন-মনী পেমেন্তশিং খঙবা ঙমখি‍। শেল ওইনা লুপা করোর ৫ ফাগৎখি‍। লোকর খরদি শীজিন্নবা হৌরমদ্রি‍। মখা তানা থি-হুমবগী থবক চত্থরি‍।

Ministry of Finance
Income Tax Department conducts searches in Tamil Nadu
29 OCT 2020 12:10PM by PIB Delhi
The Income Tax Department has carried out searches on 28.10.2020 at 22 premises in Coimbatore, Erode, Chennai and Namakkal on a group engaged in the running of Educational Institutions and their associates, including a civil contractor. The search was carried out on the basis of information that fees collected from students were not fully accounted for in the regular books of accounts.
Evidences found during the search reveal that the allegations regarding suppression of fees received are true and the unaccounted receipts are siphoned off to the personal accounts of the trustees, which in turn are invested in real estate through a company. The other shareholders of the company, viz., an architect from Tirupur and a textile businessman were also covered. Electronic devices seized during the course of search are being examined.
During the searches in the case of the civil contractors from Namakkal, inflation of expenditure by booking bogus expenses under labour charges, material purchase, etc. has been found.
The search has led to identification of unaccounted investments and on-money payments to the extent of around Rs.150 crore. Cash amounting to Rs. 5 crore has been seized. Some lockers are yet to be operated. Search is still continuing.