ঙাকশেল মন্ত্রালয়
দিরেক্তর জেনরেল দেন্তেল সর্বিসেস হাপ্পদা লেপ্তনেন্ত জেনেরেল নন্দা কিশোর সাহুনা অয়াবা পীরে
23 OCT 2020 3:52PM by PIB Imphal
২০২০গী ওক্তোবর ১২দা দিরেক্তর জেনরেল দেন্তেল সর্বিসেস অমসুং কর্নেল কমান্দেন্ত ওফ আর্মি দেন্তেল কোর হাপ্পদা লেপ্তনেন্ত জেনেরেল নন্দা কিশোর সাহুনা অয়াবা পীরে। চহি ৩৭গী মহাক্কী শিংথানিংঙাই ওইরবা শীনফম অসিদা, কাস্মির তম্পাক্তা য়ুনিৎ অমা লুচিংবা য়াওনা ৱেস্তর্ন, সেন্ত্রেল অমসুং সাউদর্ন কমান্দশিংগী কমান্দ এদভাইজর য়াওনা মহাক্না মরুওইবা ফম কয়া পায়খ্রে।
জেনেরেল ওফিসার অসি কিং জর্জ মেদিকেল য়ুনিভর্সিতিগী মহৈরোয় অমনি অমসুং ওরেল অমসুং মেক্সিল্লোফিসিএল সর্জরিগী স্পিসিএলিস্ত ওইনা মুম্বাই য়ুনিভর্সিতিগী পোস্ত গ্রেজুয়েত অমনি। মহাক আর্মদ ফোর্সেস মেদিকেল কোলেজ,পুনেগী দেন্তেল দিপার্তমেন্ত অমসুং আর্মি হোস্পিতাল(রিছর্স অমসুং রিফরেল),দিল্লিগী প্রোফেসার অমসুং হেদ ওইনা মমিং চৎলি। লেপ্তনেন্ত জেনেরেল এন.কে সাহু মালেমগী ওইনা শক্নাইরবা অইবা অমসুং ওজানি অমসুং কে.এস মাস্তর সিলভর মেদল ফংলবা অমনি। অৱাংবা থাক অমদা মহাক্কী শিংথানিংঙাই ওইরবা থবকশিংগীদমক জেনেরেল ওফিসার অসি কমেন্দেসন মঙা অমসুং প্রসিদেন্সিএল এৱার্দ, বিসিস্তসেবামেদল(বি এস এম) ফংলে।
রেঙ্ক খুদিংমক্না মখা তানা থৱায় হকচাং য়াওনা মথৌ পাংথোক্নবা লেপ্তনেন্ত জেনেরেল এন.কে সাহুনা ফম পায়রবা মতুংদা ফোঙদোকখি। অফবা থবকশিং পাংথোক্নবা লম্বীদা মখা তানা চৎনবা অমসুং মখোয়গী থবক খুদিংমক্তা ‘লৈবাক্না অহানবা’ হায়বা অসি ঙাক্নবা মহাক্না মখোয়দা তকশিনখি।

Ministry of Defence
LT GEN Nanda Kishore Sahoo Assumes Appointment of Director General Dental Services
23 OCT 2020 3:52PM by PIB Delhi
Lieutenant General Nanda Kishore Sahoo, VSM assumed the appointment of Director General Dental Services and Colonel Commandant of Army Dental Corps on 12 Oct 2020. During his distinguished military career of 37 years, he has held multiple important appointments including Command of a unit in Kashmir Valley, Command Advisor of Western, Central and Southern Commands.
The General Officer is an alumnus of King George's Medical University and a Post Graduate from Mumbai University in the Specialty of Oral & Maxillofacial Surgery. He has the unique distinction of being the Professor & Head of the Dental Department at Armed Forces Medical College, Pune and at the Army Hospital (Research & Referral), Delhi. Lt Gen NK Sahoo is an internationally acclaimed author, teacher and winner of K S Master silver medal. The General officer is a recipient of five Commendations and the Presidential Award, VishishtSevaMedal(VSM) for his exceptional services of a high order.
On taking over, Lt Gen NK Sahoo exhorted all ranks to continue working with utmost zeal and enthusiasm .He urged them to continue on the path to strive for excellence and to keep ’Nation First’ in all their endeavours.