কোইলা মন্ত্রালয়
২০২০ নবেম্বরগী ৫দা ইন্দিয়া অমসুং ইন্দোনেসিয়া অনিগী মরক্তা কোইলাগী ৫শুবা জোইন্ত ৱার্কিং গ্রুপ
20 OCT 2020 7:09PM by PIB Imphal
২০২০ নবেম্বরগী ৫দা ইন্দিয়া অমসুং ইন্দোনেসিয়া অনিগী মরক্তা কোইলাগী ৫শুবা জোইন্ত ৱার্কিং গ্রুপ (জে.দবল্যু.) অসি ইন্দিয়ানা য়ুম্বু ওইদুনা হায়রিবা থৌরম অসি কোবিদ লাইচৎনা চৎথোকপা অথিংবা লৈবনা নই দিল্লীদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা পাংথোক্কদৌরি।
মসিদা ইন্দিয়াগী মায়কৈদগী শ্রী বিনোদ কুমার তিৱারি, এদিসনেল সেক্রেতরি, কোইলাগী মিনিস্ত্রী, ভারত সরকারগা অমসুং ইন্দোনেসিয়াগী মায়কৈদগী ইন্দোনেসিয়া রিপব্লিককী মিনরেল অমসুং কোইলা মিনিস্ত্রী ওফ ইনর্জি অমসুং মিনরেল রিসোর্সেসগী দাইরেক্তর জেনরেল দাঃ ইর. রিদ্বান দিজামালুদিনগা কো-চেয়র ওইগনি।
নোংমগী ওইবা জে.দবল্যু.জি অসি ইন্দিয়াগী কোইলাগী ওইবা পোলিসি রিফোর্ম –হন্দক্তা অপদেৎ তৌখিবা কোকিং কোইল এক্সপ্লোরেসন অমসুং ইন্দিয়াগী কম্মর্সিএল কোইল মাইনিং; ইন্দিয়াদা সি.সি.তি.গী রিসর্স অমসুং দিবলপমেন্ত অমসুং ইন্দোলেসিয়াগী তৌবা ঙম্বশিং – কোবিদ-১৯ মতুংগী ইন্দিয়াদা কোইলাগী ব্যুজিনেশ কোওপরেসন অসিদা খন্নগনি।
বি.২.বি.গী সেসন অমা মায়কৈ অনিমক্কী ইন্দস্ত্রী পুথোক্তুনা ব্যুজিনেশকী থেংনরিবা অৱাবশিং অসিদা খন্নগনি। মসিনা কোইলাগী সেক্তরদা ব্যুজিনেশকী খুদোংচাবা হেন্না লৈরগনি। মসিগী য়ান্নবা অসিনা লৈবাক অনিগী মরক্তা কোইলাগী ব্যুজিনেশতা মায়কৈ অমা চুম্লগনি।

Ministry of Coal
5th Joint Working Group on Coal between India and Indonesia on 5th November 2020
20 OCT 2020 7:09PM by PIB Delhi
India is the host for 5th Joint Working Group (JWG) on Coal between India and Indonesia scheduled to be held on 5th November 2020 through Video conference from New Delhi due to travel restrictions on account of Covid pandemic.
This will be co-chaired from the Indian side by Shri Vinod Kumar Tiwari, Additional Secretary, Ministry of Coal, Government of India and by Dr Ir. Ridwan Djamaluddin, Director General of Mineral and Coal Ministry of Energy and Mineral Resources, Republic of Indonesia, from the Indonesian side.
One day JWG meeting will deliberate on the Indian Coal Policy Reforms – recent updates; Coking Coal Exploration and Commercial Coal Mining in India; Research and Development of CCT in India and Potential of Indonesia – India Business Cooperation on Coal Post Covid-19
A B2B session will bring together the industries from both the sides to discuss the issues impacting business opportunities in the backdrop of regulatory framework. This will also explore more areas of business opportunities in Coal sector. The deliberations will guide the Coal business between the two countries.