লেবর অমসুং ইম্প্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়
শ্রী গংৱরনা দিল্লী ৱেস্ত ই.এফ.পি.ও. ওফিসকী স্তাফ অমসুং ওফিসর পুম্নমকপু হৌখিবা নুমিৎ ১৭৫সিদা লাকখিবা কোবিদ এপ্লিকেসনশিং পুং ২৪গী মনুংদা চাদা ১০০ ৱারোইশিন পুরক্তুনা ই.এফ.পি.ও. সব্সক্রাইবর লাখ ৩.২৫তা লুপা করোর ৭৫০ থাদোকখিবগীদমক ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
অতৈ ক্লেমশিংগী চাদা ৯০সু নুমিৎ ৩নিগী ই.এফ.পি.ও. চার্তরগী মেন্দেত মতুং ইন্না পুং ২৪গী মনুংদা ৱারোইশিন পুরকখি
শ্রী গংৱরনা ই.এফ.পি.ও.দা ভারত শিনবা থুংনা লৈরিবা মখোয়গী অতৈ ওফিসশিংদসু অসিগুম্বা মনুং মপান ফাওনা উবা অমদি মতিং লৈনা থবক তৌহন্নবা ৱাফম থমখ্রে
ই.এফ.পি.ও.না ওক্তোবর ১৫ ফাওবদা পুন্না কোবিদ এদভান্স ক্লেম লাখ ৪৪গী ৱারোইশিন পুরক্তুনা লুপা করোর ১১,৫০০ থাদোকখি: শ্রী গংৱর
19 OCT 2020 5:23PM by PIB Imphal
লেবর অমসুং এমপ্লোইমেন্তগী রাজঞ মন্ত্রী (ইন-চার্জ) শ্রী সান্তোস গংৱরনা ঙসি মফমসিদা নোংচুপ দিল্লী ই.এফ.পি.ও. ওফিসকী স্তাফশিং অমসুং ওফিসরশিংবু হান্না তৌদবা মওংদা কোবিদ ক্লেম খুদিংমক পুং ২৪গী মনুংদা মতিং লৈনা ৱারোইশিন পুরকখিবগী শিংথানিংঙাই ওইরবা থবক্কীদমক ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে‍। থৌরমদুদা ৱা ঙাঙলদুনা শ্রী গংৱরনা হায়খিবদা হৌখিবা নুমিৎ ১৭৫সিদা লাকখিবা কোবিদ-১৯ এপ্লিকেসন/ক্লেম খুদিংমক চাদা ১০০ পুং ২৪গী মনুংদা ৱারোইশিন পুরকখি‍। মথৌগী ৱাংমদা থবক তৌদুনা মখোয়না ই.এফ.পি.ও. সব্সক্রাইবর লাখ ৩.২৫তা লুপা করোর ৭৫০গী শেনফম থাদোকখি হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি‍।
মন্ত্রীনা ফোঙদোকখিবদা ওফিস অসিনা ই.এফ.পি.ও.গী নুমিৎ ৩নিগী চার্তরগী মেন্দেৎকী মতুং ইন্না অতৈ ই.এফ.পি.ও. ক্লেমশিংগী চাদা ৯০দি পুং ২৪গী মনুংদা ৱারোইশিন পুরকখি‍।
ই.এফ.পি.ও.গী থবকপু থাগৎলদুনা, শ্রী গংৱরনা ই.এফ.পি.ও.দা ভারত শিনবা থুংনা লৈরিবা মখোয়গী ওফিসশিংদা অসিগুম্বা অরোন অথুপ লৈতবা মতিং লৈবা থবক্কী মওং লৈহন্নবা ৱাফম থমখি‍।
চুম্নগী থবকশিং পাঙথোকপদা খুদোংচাদবা মায়োক্নরবসু, ই.এফ.পি.ও. ওফিসরশিং অমসুং স্তাফশিংনা এক্তোবর ১৫ ফাওবদা অপুনবা কোবিদ এদভান্স ক্লেম লাখ ৪৪ হেনবগী ৱারোইশিন পুরক্তুনা, কোবিদ-১৯ লাইচৎ অমসুং লাইচৎ অসি শন্দোরকপা থিংননবা লাউথোকখিবা লোকদাউনগী চাউরবা শিংনবা মরক্তা লুপা করোর ১১,৫০০গী শেন্ফম থাদোকখি, হায়না শ্রী গংৱরনা হায়খি‍।
মহাক্কী মন্ত্রালয় মখাদা লৈবা ই.এফ.পি.ও., ই.এস.আই.সি., দি.জি. এফ.এ.এস.এল.আই., দি.জি. মাইন্সকুম্বা ওফিসশিংগী মশক থোক্না মথৌ তৌবা মীওইশিং ইকায়খুম্নবা উৎননবা থৌরাং অমা ঙসি মহাক্না হৌদোক্লে হায়না মন্ত্রীনা মখা তাখি‍‍।
লৈঙাক্না হন্দক্তা চৎনহনখিবা পুৱারী ওইরগদবা শিন্মীশিংগী য়াইফনবগী কাংলোনশিং (কোদ)গী মতাঙদসু শ্রী গংৱরনা শুগায়না তাকখি‍।

Ministry of Labour & Employment
Shri Gangwar Honours staff and Officers of Delhi West EPFO Office for 100 Percent Settlement of Covid applications within 24 hours during last 175 Days, disbursing about Rs 750 crore to 3.25 lakh EPFO Subscribers
90 Percent of others claims too settled within 24 Hours as against a EPFO Charter's Mandate of 3 Days
Shri Gangwar calls for EPFO emulating transparency and efficiency model oin its other Offices across India
EPFO Overall settles over 44 Lakh Covid Advance Claims upto 15th October Disbursing over Rs 11,500 crore : Shri Gangwar
19 OCT 2020 5:23PM by PIB Delhi
Shri Santosh Ganwar, Minister of State (i/c) for Labour and Employment honoured here today staff and Officers of West Delhi EPFO Office for exemplary work of settling Covid claims at an unprecedented pace and efficiency withn 24 hours. Speaking on the occasion Shri Gangwar informed that 100 percent of Covid-19 applications/claims have been settled within 24 hours during last 175 days. Working beyond call of duty, he said, they disbursed about Rs 750 crore to about 3.25 lakh EPFO Subscribers.
The Minister also informed that this office also settled 90 Percent of other EPFO claims within 24 Hours as against a EPFO Charter's Mandate of 3 Days.
Lauding the work of EPFO Shri Gangwar called for EPFO emulating transparency and efficiency model oin its other Offices across India.
Shri Gangwar said that though even normal work was difficult, EPFO officers and staff on an overall basis have settled more than 44 Lakh Covid Advance Claims upto 15th October Disbursing over Rs 11,500 crore, which was highly challenging during the Covid -19 Pandemic and the lockdown announced to curb spread of the pandemic.
The Minister further informed that he is launched today an initiative of honouring outstanding performers rom offices under his Ministry like EPFO, ESIC, DG FASLI, DG Mines.
Shri Gangwar also elaborated the historic labour welfare Codes enacted by the Government recently.