Ministry of Road Transport & Highways
Gadkari to inaugurate and lay foundation stones for 16 NH projects in Andhra Pradesh tomorrow
Over 1400 km long Highways worth Rs 15,592 crore to boost the economy of the State
15 OCT 2020 4:31PM by PIB Delhi
Union Minister for Road Transport, Highways and MSMEs Shri Nitin Gadkari will inaugurate and lay the foundation stones for 16 National Highways projects with a total length of 1411 kms worth Rs 15,592 crore in Andhra Pradesh tomorrow. The event will be presided by the Chief Minister Shri Y S Jagan Mohan Reddy, in the presence of Union MoSs Gen (Retd) Dr V K Singh and Shri G Kishan Reddy, Ministers from the State, Members of Parliaments, MLAs and senior officers from the Centre and the State.
Projects for Inauguration
Sr.
No.
Name of the Project
Length
(Km)
Sanctioned Cost
(Rs in Cr)
Status
(A)
Projects through NHAI
1
4-laning of Kadapa-Mydukur-Kurnool Section of NH 40
188.75
2075
Project completed on 28.07.2019
2
4-laning of Vijayawada – Machilipatnam Section of NH-65including Benz Circle Flyover on NH 16
64.611
1470
Project completed on 13.11.2019
3
4-laning of Nalagampalli to AP/Karnataka Border Section of NH 4
47.687
1100
Project completed on 31.07.2019
4
6-laning of Ranasthalam–Anandapuram section of NH-16
47.00
1470
Project substantially completed.
Sub Total
348
6115
(B)
Projects through R&B
5
Rehabilitation and Up-gradation of Eepurpalem- Ongole Section from km195+00 to 254+500 of NH-214A(NH216) to two lane with paved shoulders.
57.87
574.19
Project completed on 28.07.2019
6
Rehabilitation and Upgradation of new NH-544DD (Old SH-30) from design Chainage Km 0.000 to 56.000 (Ex. Km 0.460 to Ex. Km 58.344) of Ananthapuramu–Kalyandurg section to two lane with paved shoulders.
56.00
294.12
Project completed on 17.10.2019
7
Rehabilitation and Upgradation of NH67 from km 424.650 to 487.693 of Gooty- Tadipatri section to two lane with paved shoulders
63.013
378.24
Project completed on 19.01.2020
8
Construction of 4-Lane ROB and its approaches in lien of existing level crossing No.18A/SPL class @ Km 7.800 of NH 18.
1.34
66.08
Project completed on 31.08.2019
9
Four laning of 5.122 km of NH9( New NH 65) from km 269.900( Design ch0.0 ) to km 275/622( Design Ch 5.122) i.e, connecting NH9(1.40km) with NH5(3.60km) including 6 lane elevated KanakadurgaFlyoverfromBhavanipuram to KanakaghudhammaVardhi Junction in Vijayawada City limits
5.3
501.00
Likely to be completed by 31.08. 2020
10
Construction of 4-Lane ROB and its approaches in lien of existing level crossing No.23/SPL class @ Km 3.600 of NH 18
1.125
78.59
Recently completed
Sub Total
185
1892
Total
533
8007
Grand Total
1411
15592
Projects for Foundation Laying
Sr.
No.
Name of the Project
Length
(Km)
Sanctioned Cost
(Rs in Cr)
Status
(A)
Projects through NHAI
1
6-lane bypass from Km 0.000 (ChinnaAvutupalli) to Km 30.000 (Gollapudi) as a part of Vijayawada Bypass Section of NH-16 (Pkg-III)
30.00
1225
Project awarded and agreement signed. Appointed Date being fixed.
2
6-lane bypass from Km 30.000 (Gollapudi) to Km 47.880 (Chinnakakani) including Major Bridge across river Krishna as a part of Vijayawada Bypass Section of NH-16 (Pkg-IV)
17.88
1600
Project awarded and agreement signed. Appointed Date being fixed.
3
6 laning of Renigunta- Naidupeta section of NH-71
57.05
2225
Project sanctioned. Bids finalised. LOA under issue.
4
Construction of 3-lane flyover from Jyothi Mahal Junction to Ramesh Hospital Junction on the west side of the Median Between Main Carriageway and Service Road on NH-16 crossing Benz Circle, Nirmala Convent Junction & Ramesh Hospital Junction.
2.47
100
Project sanctioned. Bids received and under evaluation.
Sub Total
107
5150
(B)
Projects through R&B Department
5
Construction of 2-Lane ROB and subway in lieu of LC no. 88 at Railway km 136/5-6 between Kurbalakota & Madanapalli Section on Dharmavaram - Pakala Section at km 56/100 of NH-340
1.40
36.24
Work recently started
6
Construction of 2L RoB in lieu of LC no. 104 E-SPL at Km. 97/06-07 between Cherukuwada and Undi Station of Gudivada – Bhimavaram Section at Km. 170/400 of NH 165
1.35
90.99
Project sanctioned and awarded. Appointed Date being fixed.
7
Construction of 4L RoB in lieu of LC no. 93 at Km. 84/4-5 between Akiveedu – Pallevada Station on Gudivada – Dharmavaram Section at Km. 183.700 of NH 165
1.68
87.74
Project sanctioned and awarded. Appointed Date being fixed.
8
Construction of Bypass to Salur town from Km 486/831 to Km 491/420 of Raipur – Vishakhapatnam section of NH-26 on EPC mode
5.92
70.81
Project sanctioned and awarded. Appointed Date being fixed.
9
Rehabilitation and Strengthening of NH 516 D from Km 0.000 to 20.000 Devarapalli - Jeelugumilli road on NH 516D
20.00
95.51
Work recently started
10
Rehabilitation and upgradation from two to four lane from Km 0 to 5/4 of Anantapur-Guntur road of NH 544D
5.40
96.63
Work recently started
11
Construction of 4-Lane Fly-Over at Km 742/600 at Muthukur Road Junction) in Nellore District of NH 67
0.81
41.88
LOA issued on 16-06-2020. Appointed date being fixed
12
Construction of two lane with paved shoulder Kadari bypass from km 0/0 to 11/078 and km 0/0 to 1/500 of NH 42
12.58
220.66
Project sanctioned.
Bids invited with bid due date 27.08.2020
13
Two laning with paved shoulders from Km 491/000 to Km 525/200 of NH-26 (Saluru to Gajapatinagram Section).
32.03
221.40
Project sanctioned. Bids are under evaluation for award of work.
14
Two laning with paved shoulders from Bowdara to Vizianageram Section of NH 516E
26.94
159.51
Project sanctioned. Bids finalised. LOA under issue.
15
Two laning with paved shoulders of Paderu to Gundiguda to Araku Section of NH 516E
49.37
571.77
Project sanctioned. Bids are under evaluation for award of work.
16
Improvement of 36 Nos of stretches on State Roads under CRIF Scheme
613.52
741.54
14 Nos of works awarded and agreement concluded & 22 Nos of works recently started
Sub Total
771
2435
Total
878
7585

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
অন্ধ্র প্রদেশতা হয়েং গাদকারিনা এন.ঐচ. প্রোজেক্ত ১৬কী শঙ্গাবা অমসুং উরেপ-উয়ুং তমগদৌরি
স্তেত অসিগী শেন্মীৎলোন ফগৎনবা লুপা করোর ১৫,৫৯২ চংনা কিলোমিতর ১৪০০ শাংবা হাইৱে শেমগদৌরি
15 OCT 2020 4:31PM by PIB Imphal
রোদ ত্রান্সপোর্ত, হাইৱেজ অমসুং এম.এস.এম.ই.গী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী নিতিন গাদকারিনা অন্ধ্র প্রদেশতা হয়েং লুপা করোর ১৫,৫৯২ চংনা কিলোমিতর ১৪১১শাংবা নেস্নেল হাইৱে প্রোজেক্ত ১৬কী শঙ্গাবা অমসুং উরেপ-উয়ুং তমগদৌরি। থৌরম অসি চীফ মিনিস্তর শ্রী ৱাই.এস. জাগন মোহন রেদি, লোয়ননা য়ুনিয়ন এম.ও.এস.এস. জেনেরেল (রিতায়র) দাঃ ভি.কে. সিংহ অমসুং শ্রী জি. কিশান রেদি, স্তেতকী মিনিস্তরশিং, পার্লিয়ামেন্তকী মেম্বরশিং, এম.এল.এ. অমসুং মকোক থোংবা ওফিসরশিংনা থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।
শঙ্গাগদবা প্রোজেক্তশিং
সে:ন:
প্রোজেক্তকী মমিং
অশাংবা
(কিলোমিতরদা)
কাইথখিবা শেনফম
(লুপা করোরদা)
ওইরিবা ফিবম
(এ)
এন.ঐচ.এ.আই.গী প্রোজেক্তশিং
১
সেক্সন এন.ঐচ. ৪০গী কাদাপা-মাইদুকুর-কুর্নুলগী ৪-লেনিং
১৮৮.৭৫
২০৭৫
২৮.০৭.২০১৯দা প্রোজেক্ত লোইশিনবা
২
সেক্সন এন.ঐচ. ৬৫ গী বিজায়াৱাদা-মাচিলিপাতন্ম লোয়ননা এন.ঐচ. ১৬গী বেঞ্জ সর্কল ফ্লাইওভর য়াওনা ৪-লেনিং
৬৪.৬১১
১৪৭০
১৩.১১.২০১৯দা প্রোজেক্ত লোইশিনবা
৩
সেক্সন এন.ঐচ. ৪০গী নালাগামপল্লিদগী এ.পি./কর্নাতকা ঙমখৈগী ৪-লেনিং
৪৭.৬৮৭
১১০০
৩১.০৭.২০১৯দা প্রোজেক্ত লোইশিনবা
৪
সেক্সন এন.ঐচ. ১৬কী রানাসথালাম- অনন্দপুরম ৬-লেনিং
৪৭.০০
১৪৭০
প্রোজেক্ত অয়াম্বা লোইশিল্লকপা
সব-তোতেল
৩৪৮
৬১১৫
(বি)
আর. অমসুং বি.গী প্রোজেক্ত
৫
এন.ঐচ.২১৪এ (এন.ঐচ. ১৬)গী কিলোমিতর ১৯৫+০০দগী ২৫৪+৫০০দগীনা পেবেৎ সোলদরগা লোয়ননা লেন অনি ফাওবগী ইপুরপালে-ওনগোলেগী রিহাবিলেসন অমসুং অপ-গ্রেসন
৫৭.৮৭
৫৭৪.১৯
২৮.০৭.২০১৯দা প্রোজেক্ত লোইশিনবা
৬
এন.ঐচ.৫৪৪ দি.দি. (অরিবা এস.ঐচ. ৩০)গী কিলোমিতর ০.০০০দগী ৫৬.০০০দগীনা পেবেৎ সোলদরগা লোয়ননা লেন অনি ফাওবগী অন্নথাপুরামু-কালিয়ানদর্গগী রিহাবিলেসন অমসুং অপ-গ্রেসন
৫৬.০০
২৯৪.১২
১৭.১০.২০১৯দা প্রোজেক্ত লোইশিনবা
৭
এন.ঐচ.৬৭গী কিলোমিতর ৪২৪.৬৫০দগী ৪৮৭.৬৯৩দগীনা পেবেৎ সোলদরগা লোয়ননা লেন অনি ফাওবগী গুতি-তারিপাত্রিগী রিহাবিলেসন অমসুং অপ-গ্রেসন
৬৩.০১৩
৩৭৮.২৪
১৯.০১.২০২০দা প্রোজেক্ত লোইশিনবা
8
৪-লেন আর.ও.বি. অমসুং শম্নবা লম্বী নঃ ১৮এ/এস.পি.এল ক্লাস @ এন.ঐচ.১৮গী কিলোমিতর ৭.৮০০ ফাওবগা শেমগৎপা
১.৩৪
৬৬.০৮
৩১.০৮.২০১৯দা প্রোজেক্ত লোইশিনবা
৯
এন.ঐচ. ৯গী কিলোমিতর ৫.১২২গী ৪ লেনিং (অনৌবা এন.ঐচ.৬৫) কিলোমিতর ২৬৯.৯০০ (দিজাইন সি.ঐচ. ০.০) দগী কিলোমিতর ২৭৫/৬২২ ফাওবা, লেন ৬কী কানাকা ফ্লইওভরগী ভাবানিপুরমদগী কানাকাঘুধামা ফাওবা।
৫.৩
৫০১.০০
৩১.০৮.২০২০দা লোইশিনবা য়ানা লৈরি
১০
লেন ৪ আর.ও.বি. অমসুং মসিগা শম্নবা নঃ২৩/এস.পি.এল. ক্লাস
কিলোমিতর ৩.৬০০ এন.ঐচ.১৮
১.১২৫
৭৮.৫৯
হন্দক্তা লোইশিনবা
সব তোতেল
১৮৫
১৮৯২
তোতেল
৫৩৩
৮০০৭
গ্রান্দ তোতেল
১৪১১
১৫৫৯২
উরেপ-উয়ুং তমগদবা প্রোজেক্তশিং
সে:ন:
প্রোজেক্ত মমিং
অশাংবা
(কিলোমিতর)
কাইথখিবা শেনফম
(লুপা করোরদা)
ফিবম
(এ)
এন.ঐচ.এ.আই.গী প্রোজেক্তশিং
১
এন.ঐচ.-১৬(পি.কে.জি.) দা লেন ৬কী বাইপাস কিলোমিতর ০.০০০ (চিন্না অবুতুপাল্লি)দগীনা কিলোমিতর ৩০.০০০ (গোলাপুদি) বিজয়াৱাদা বাইপাস সেক্সন
৩০.০০
১২২৫
প্রোজেক্ত পীখ্রে অমসুং য়ান্নবা সহি তৌনখ্রে। হৌগদবা মতম লেপখ্রে
২
এন.ঐচ.-১৬ (পি.কে.জি.)গী লেন ৬কী বাইপাস কিলোমিতর ৩০.০০০ (গোলাপুদি)দগীনা কিলোমিতর ৪৭.০০০ (চিন্নাকাকানি)কৃষ্ণ তুরেলগী মরুওইবা থোংশিং য়াওনা বিজয়াৱাদা বাইপাস সেক্সন
১৭.৮৮
১৬০০
প্রোজেক্ত পীখ্রে অমসুং য়ান্নবা সহি তৌনখ্রে। হৌগদবা মতম লেপখ্রে
৩
এন.ঐচ.৭১গী রেনিদুন্তা-নাইদুপেতাগী ৬-লেনিং
৫৭.০৫
২২২৫
প্রোজেক্ত কাইথখ্রে। বিদ লোইশিনখ্রে। এল.ও.সি. পীখ্রে
৪
জ্যোথী মহল জংসনদগীনা রামেশ হোস্পিতাল জংসন ফাওবগী লেন ৩গী শেমগৎপা মোদিয়ান মেন গেৎ কেরিয়েজৱে সরবিস রোদ এন.ঐচ. ১৬ ক্রোসিং বেনচ সর্কল, নির্মালা কোনবেন্ত জংসন অমসুং রামেশ হোস্পিতাল জংসন
২.৪৭
১০০
প্রোজেক্ত কাইথখ্রে অমসুং পীখ্রে। হৌগদবা তারিক লেপখ্রে।
সব তোতেল
১০৭
৫১৫০
(বি)
আর. অমসুং বি. দিপার্মেন্তগী প্রোজেক্ত
৫
২-লেন আর.ও.বি. অমসুং সবৱে লিয়ু ন: ৮৮ রেলৱে কিলোমিতর ১৩৬/৫-৬ কুরবালাকোতা অমসুং মাদানাপাল্লি সেক্সন ধর্মাবারনপাকালা সেক্সনদা কিলোমিতর ৫৬/১০০ ওফ এন. ঐচ-৩৪০গী শেমগৎপা
১.৪০
৩৬.২৪
থবক হৌবতা ঙাইরি
৬
২-লেন আর.ও.বি. এল.সি. ন: ১০৪ ই-এস.পি.এল. কিঅলোমিতর ৯৭/০৬-০৭ চেরুকুৱাদা অমসুং গুদিবাদাগী উন্দিদা কিলোমিতর ১৭০/৪০০ ওফ এন. ঐচ-১৬৫গী শেমগৎপা
১.৩৫
৯০.৯৯
প্রোজেক্ত কাইথখ্রে অমসুং পীখ্রে। হৌগদবা তারিক লেপখ্রে।
৭
৪-লেন আর.ও.বি. এল.সি.গী লিয়ু ন: ৯৩ কিঅলোমিতর ৮৪/৪-৫ অকিবিদু অমসুং পালেবেদা স্তেসন কিলোমিতর ১৮৩.৭০০ ওফ এন. ঐচ-১৬৫গী শেমগৎপা
১.৬৮
৮৭.৭৪
প্রোজেক্ত কাইথখ্রে অমসুং পীখ্রে। হৌগদবা তারিক লেপখ্রে।
৮
বাইপাসতগী সালুর সহরদা কিলোমিতর ৪৮৬/৮৩১দগী কিলোমিতর ৪৯১/৪২০ রাইপুরগী –বিশাখাপত্নাপম সেক্সনগা এন.ঐচ. ২৬ ই.পি.সি. মোদ
৫.৯২
৭০.৮১
প্রোজেক্ত কাইথখ্রে অমসুং পীখ্রে। হৌগদবা তারিক লেপখ্রে।
৯
এন.ঐচ. ৫১৬ দিদা কিলোমিতর ০.০০০দগী ২০.০০০ ফাওবা দেবারাপাল্লি – জিলুগুমিলি লম্বী এন.ঐচ.- ৫১৬দিদা রিহাইবিলিতেসন অমসুং স্ত্রেংথনিং তৌবা
২০.০০
৯৫.৫১
থবক হৌবদা ঙাইরি
১০
২ অমসুং ৪ লেন ওইবা কিলোমিতর ০দগী ৫/4ওইবা অনন্তপুর-গুনতুর লম্বী এন.ঐচ. ৫৪৪দিদা রিহাইবিলিতেসন অমসুং অপগ্রেদেসন তৌবা
৫.৪০
৯৬.৬৩
থবক হৌবদা ঙাইরি
১১
এন. ঐচ. ৬৭কী নেল্লোর দিস্ত্রিক্তকী মুথুকুর রোদ জংসন্দা কিলোমিতর ৭৪২/৬০০শাংবা ৪ লেনগী ফ্লাই ওভর শেম্বা
০.৮১
৪১.৮৮
এল.ও.এ. অসি ১৬.০৬.২০২০দা পীরে। হৌনবা তারিক লেপ্লে
১২
এন. ঐচ. ৪২কী কিলোমিতর ০/০ দগী ১১/০৭৮ অমসুং ০/০ দগী ১/৫০০শাংবা ২ লেনগী কাদারি বাইপাস শেম্বা
১২.৫৮
২২০.৬৬
প্রোজেক্ত কাইথখ্রে। বিদশিংনা ২৭.০৮.২০২০দা পীরি
১৩
এন. ঐচ. ২৬তা (সালুরুদগী গাজাপাতিনাগ্রাম সেক্সন ফাওবা) কিলোমিতর ৪৯১/০০০দগীনা ৫২৫/২০০ দা ২-লেন পাবেদ সোলদরগা লোয়ননা শেম্বা
৩২.০৩
২২১.৪০
প্রোজেক্ত কাইথখ্রে। বিদশিংনা থবক হৌনবা ঙাইরি
১৪
এন. ঐচ. ৫১ই.দা বৌদারাদগী বিজয়াগেরম সেক্সন্দা ২-লেন পাবেদ সোলদরগা লোয়ননা শেম্বা
২৬.৯৪
১৫৯.৫১
প্রোজেক্ত কাইথখ্রে। বিদশিং লোইরে। এল.ও.এ. পীরে।
১৫
এন. ঐচ. ৫১ই.দা পাদেরুদগী গুন্দিগুদাদগী আরাকু সেক্সন্দা ২-লেন পাবেদ সোলদরগা লোয়ননা শেম্বা
৪৯.৩৭
৫৭১.৭৭
প্রোজেক্ত কাইথখ্রে। বিদশিংনা থবক হৌনবা ঙাইরি
১৬
সি.আর.আই.এফ. স্কীমগী মখাদা স্তেতকী লম্বী পাকথোকপা মশীং ৩৬ ফগৎহনবা
৬১৩.৩২
৭৪১.৫৪
থবক ১৪দি ফংলে অমসুং য়ান্নবা লোইশিনখ্রে অমসুং থবক মশীং ২২ অমদি হৌবদা ঙাইরি
সব তোতেল
৭৭১
২৪৩৫
অপুনবা মশীং
৮৭৮
৭৫৮৫