প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
তেলেংগানা আৰু অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰীৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বাৰ্তালাপ
14 OCT 2020 7:53PM by PIB Guwahati
প্ৰৱল বৃষ্টিপাতৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত তেলেংগানা আৰু অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ পৰিস্থিতি সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তেলেংগানাৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী কে চন্দ্ৰশেখৰ ৰাও আৰু অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী ৱাই এছ জগনমোহন ৰেড্ডীৰে বাৰ্তালাপ কৰে।
"প্ৰৱল বৰষুণৰ বাবে তেলেংগানা আৰু অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ পৰিস্থিতি সন্দৰ্ভত ক্ৰমে তেলেংগানাৰ মুখ্যমন্ত্ৰী কে চন্দ্ৰশেখৰ ৰাও আৰু অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী ৱাই এছ জগনমোহন ৰেড্ডীৰে বাৰ্তালাপ কৰো। উদ্ধাৰ আৰু সাহাৰ্য্য অভিযানত কেন্দ্ৰৰ ফালৰপৰা সম্ভৱপৰ সকলো সহায় আৰু সহযোগিতাৰ আশ্বাস দিওঁ। মই এই প্ৰৱল বৃষ্টিপাতৰ বাবে প্ৰভাৱিত হোৱাসকলৰ সৈতে সমভাগী হৈছো", প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়।

Prime Minister's Office
PM interacts with Telangana and Andhra Pradesh CMs
14 OCT 2020 7:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi interacted with Telangana Chief Minister, Shri K Chandrashekhar Rao and Andhra Pradesh Chief Minister, Shri Y S Jaganmohan Reddy regarding the situation in Telangana and AP respectively due to heavy rainfall.
"Spoke to Telangana CM KCR Garu and AP CM YS Jagan Garu regarding the situation in Telangana and AP respectively due to heavy rainfall. Assured all possible support and assistance from the Centre in rescue and relief work. My thoughts are with those affected due to the heavy rains", the Prime Minister said,