Ministry of Agriculture & Farmers Welfare
Government of India always committed to protect the interest of farmers; Secretary, Agriculture holds meeting with 29 Farmer Unions from Punjab
14 OCT 2020 8:02PM by PIB Delhi
Agriculture is always on top priority for Government of India. Central Government invited representatives of 29 Farmer Unions from Punjab which were associated with agitations in the State during last few days. This meeting was scheduled to be held at the level of Secretary Agriculture (AC&FW) Government of India.
The meeting was attended by the representatives of the aforesaid Farmers Unions of Punjab. This meeting was held with the Secretary (AC&FW). In this meeting, various issues related to farmers’ welfare were discussed for about two hours. At the end of this meeting, two memorandums on behalf of the Farmers' Unions were given to Secretary (AC&FW). The Government of India is always committed to protect the interest of farmers and is always open for discussions.

লৌউ-শিংউ মন্ত্রালয়
ভারত সরকারনা মতম পুম্নদা লৌউবশিংগী অপাম্বশিংবু ঙাক-শেন্নবা খোঙফম চেৎলি; লৌউ-শিংউগী সেক্রেতরীনা পঞ্জাবকী ফার্মরস য়ুনিয়ন ২৯গা মীফম ফমখ্রে
14 OCT 2020 8:02PM by PIB Imphal
লৌউ-শিংউবা অসি ভারত সরকারনা মতম পুম্বদা খ্বাইদগী অৱাংবা থাক্তা মীৎয়েং চঙবা হীরম অমা ওইদুনা লাক্লি। হৌখিবা নুমিৎ খরনি অসিদা য়ানিংদবা ফোঙদোকপগী থৌওংশিংগা মরী লৈনরিবা পঞ্জাবকী ফার্মরস য়ুনিয়ন ২৯গী মীহুৎশিংবু কেন্দ্র সরকারনা ৱারী শানবা পাউজেল পীখ্রে। মসিগী মীফম অসি ভারত সরকারগী লৌউ-শিংউবগী সেক্রেতরী (এ.সি. অমসুং এফ.দবল্যু.)গী থাক্তা পাঙথোক্নবা থৌরাং তৌখ্রবনি।
মীফম অসিদা মথক্তা পল্লিবা পঞ্জাবকী লৌউবশিংগী অপুনবা লুপশিংগী মীহুৎশিংনা শরুক য়াখি। মসিগী মীফম অসি সেক্রেতরী (এ.সি. অমসুং এফ.দবল্যু.)গা লোয়ননা পাঙথোকখি। মীফম লৌউবশিংগী য়াইফ-য়ুম্বালগা মরী লৈনবা হীরম কয়াগী মতাংদা পুং অনিমুক ৱারী শাখি। মীফম অসিনা লোইশিল্লকপদা লৌউবশিংগী লুপশিংগী মাইকৈদগী সেক্রেতরী (এ.সি. অমসুং এফ.দবল্যু.)দা মেমোরেন্দম ২ পীখি। ভারত সরকারনা মতম পুম্নদা লৌউবশিংগী অপাম্বশিংবু ঙাক-শেন্নবা খোঙফম চেৎলি অমসুং ৱারী শাবগী মতাংদা মতম পুম্বদা থোঙ হাংদুনা লৈরি।