Ministry of Finance
Sovereign Gold Bond Scheme 2020-21 (Series VII) – Issue Price
09 OCT 2020 7:38PM by PIB Delhi
In terms of Government of India Notification No.4(4)-B(W&M)/2020 dated October 09, 2020, Sovereign Gold Bonds 2020-21 (Series VII) will be opened for the period October 12-16, 2020 with Settlement date October 20, 2020. The issue price of the Bond during the subscription period shall be Rs5,051(Rupees Five thousand Fifty One only) – per gram, as also published by RBI in their Press Release dated October 20, 2020.
The Government of India in consultation with the Reserve Bank of India has decided to allow discount of Rs50 (Rupees Fifty only) per gram from the issue price to those investors who apply online and the payment is made through digital mode. For such investors the issue price of Gold Bond will be Rs5,001(Rupees Five thousand Oneonly) per gram of gold.

শেল-থুম মন্ত্রালয়
সোভরেন গোল্দ বোন্দ স্কিম ২০২০-২১(সেরিজ ৭)-ইসু প্রাইজ
09 OCT 2020 7:38PM by PIB Imphal
২০২০গী ওক্তোবর ৯গী ভারত সরকারগী নোতিফিকেসন নম্বর.৪(৪)-বি(দব্লিউ অমসুং এম)/২০২০গী মতুংইন্না, ২০২০গী ওক্তোবর ১২-১৬গী সোভরেন গোল্দ বোন্দ স্কিম ২০২০-২১(সেরিজ ৭)-ইসু প্রাইজ হাংদোক্লগনি অমসুং সেত্তলমেন্তগী তারিখনা ২০২০গী ওক্তোবর ২০নি। সবস্ক্রিপসন মতম মনুংদা বোন্দগী ইজু প্রাইজ গ্রাম অমদা লুপা ৫,০৫১(লুপা লিশিং মঙা য়াঙ্খৈমথোই খক্তা)ওইগনি, মসি ২০২০গী ওক্তোবর ২০দা আর.বি.আইনা থোকখিবা মখোয়গী প্রেস রিলিজদসু ফোঙখ্রে।
ওনলাইন্দা সনা লৈরকপা ইনভেস্তরশিংদা ইসু প্রাইজদগী গ্রাম অমদা লুপা ৫০(লুপা য়াঙ্খৈ) মমল তানবা অয়াবা পীনবা ভারত সরকারগা খন্নদুনা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়ানা ৱারেপ লৌখ্রে অমসুং শেন পীবা অদু দিজিতেল ওইনা পাংথোক্কনি। হায়রিবা ইনভেস্তরশিং অসিগী ওইনা সনা গ্রাম অমদা গোল্দ বোন্দগী ইসু প্রাইজ লুপা ৫,০০১(লুপা লিশিং য়াঙ্খৈ অমা খক) ওইগনি।