Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah appealed to everyone to join PM Modi’s public movement in the fight against Covid-19
“A global pandemic like Covid-19 can be fought only when all the countrymen come together”
“Let us all unite to fight against Covid-19 by joining this mass movement started by PM Modi and play an important role in making India Covid-19 free by making everyone aware of this pandemic”
“There are only three mantras to protect ourselves from COVID-19: wearing a mask, practicing two meters of social distancing and washing hands frequently”
“Follow these three safety mantras of PM Modi to not only keep yourself safe but also to keep your family, friends and colleagues safe from COVID-19”
08 OCT 2020 1:32PM by PIB Delhi
Union Home Minister Shri Amit Shah appealed to everyone to join Prime Minister Shri Narendra Modi’s public movement in the fight against Covid-19
In his tweets, Shri Amit Shah said, “A global pandemic like Covid-19 can be fought only when all the countrymen come together. Let us all unite to fight against Covid-19 by joining this mass movement started by PM Modi and play an important role in making India Covid-19 free by making everyone aware of this pandemic.”
He added that “There are only three mantras to protect ourselves from COVID-19: wearing a mask, practicing two meters of social distancing and washing hands frequently. Follow these three safety mantras of PM Modi to not only keep yourself safe but also to keep your family, friends and colleagues safe from COVID-19”

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা মীয়ামবু পি.এম. মোদীগী কোবিদ-১৯ লান্থেংগী মীয়ামগী ইহৌদা শরুক য়াশিন্ননবা আপিল তৌখ্রে
“কোবিদ-১৯গুম্বা মালেমগী লাইচৎ অমবু লৈবাক মীয়াম্না পুন্না লেপমিন্নরবা মতমদতা থেংনবা ঙমগনি”
“পি.এম. মোদীনা হৌদোক্লমবা মীয়ামগী ইহৌ অসিদা য়াওশিন্দুনা ঐখোয় পুম্নমক কোদিব-১৯গী লান্থেংদা পুনশিল্লসি অমদি মীপুম খুদিংমকপু লাইচৎ অসিগী মরমদা খঙহন্দুনা ভারতপু কোবিদ-১৯ লৈতবা লৈবাক অমা ওইহন্নবা মরুওইবা থৌদাং লৌমিন্নরসি”
“কোবিদ-১৯দগী ঐখোয় ইশাবু ঙাকথোকচনবা লাইৱা অহুমখক লৈ: মায়খুম উপ্পা, মিতর অনিগী সোসিএল দিস্তেন্সিং থমবা অমদি খুৎ-শা তোয়না হামবা”
“অদোমখক্তা নত্তনা অদোমগী ইমুং মনুং, মরূপ মপাঙ অমদি হৌমিন কামিন্নবশিংবু কোবিদ-১৯দগী শাফনা থম্নবগীদমক্তা পি.এম. মোদীগী লাইৱা অহুমসি ইন্দুনা চৎপিয়ু”
08 OCT 2020 7:52PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা মীয়ামবু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী কোবিদ-১৯ লান্থেংননবা মীয়ামগী ইহৌ অসিদা শরুক য়াননবা আপিল তৌখ্রে‍।
মহাক্কী ত্বীত্তা, শ্রী অমিত শাহনা হায়খি, “কোবিদ-১৯গুম্বা মালেমগী লাইচৎ অমবু লৈবাক মীয়াম্না পুন্না লেপমিন্নরবা মতমদতা থেংনবা ঙমগনি‍। পি.এম. মোদীনা হৌদোক্লমবা মীয়ামগী ইহৌ অসিদা য়াওশিন্দুনা ঐখোয় পুম্নমক কোদিব-১৯গী লান্থেংদা পুনশিল্লসি অমদি মীপুম খুদিংমকপু লাইচৎ অসিগী মরমদা খঙহন্দুনা ভারতপু কোবিদ-১৯ লৈতবা লৈবাক অমা ওইহন্নবা মরুওইবা থৌদাং লৌমিন্নরসি‍।”
“কোবিদ-১৯দগী ঐখোয় ইশাবু ঙাকথোকচনবা লাইৱা অহুমখক লৈ: মায়খুম উপ্পা, মিতর অনিগী সোসিএল দিস্তেন্সিং থমবা অমদি খুৎ-শা তোয়না হামবনি‍। অদোমখক্তা নত্তনা অদোমগী ইমুং মনুং, মরূপ মপাঙ অমদি হৌমিন কামিন্নবশিংবু কোবিদ-১৯দগী শাফনা থম্নবগীদমক্তা পি.এম. মোদীগী লাইৱা অহুমসি ইন্দুনা চৎপিয়ু,” হায়না মহাক্না মখা তাখি‍।