ঙাকশেল মন্ত্রালয়
জম্মু অমসুং কাশ্মিরদা পাকিস্তান্না সিজফায়র থুগাইবা
14 SEP 2020 5:32PM by PIB Imphal
চহি অসিদা (জনুৱারী ১দগীনা সেপ্তেম্বর ৭, ২০২০) জম্মু রিজনগী লাইন ওব কন্ত্রোলদা সিজফায়র থুগাইবগী থৌদোক ৩১৮৬ থোকখি। মসিগী মথক্তা, ঙমখৈ লান্না কাপশিল্লকপগী থৌদোক ২৪২ জম্মু রিজনগী ইন্দো-পাক ইন্তর্নেসনেল বোর্দরদা চহি অসিদা (জনুৱারী ১দগীনা ওগস্ত ৩০, ২০২০ ফাওবদা) থোকখি।
চহি অসিদা (সেপ্তেম্বর ৭ ফাওবদা) জম্মু অমসুং কাশ্মিরগী আর্মী পার্সনেলদা অশি-অনা ৮, অমসুং শাথীনা শোকপগী থৌদোক থোকখি। মসিগী মথক্তা, জম্মু অমসুং কাশ্মিরগী ইন্তর্নেসনেল ঙমখৈ অমসুং লাইন ওব কন্ত্রোলদা বি.এস.এফ.কী পার্সনেলদা শাথীনা শোকপগী থৌদোক ৫ থোকখি।
ইন্দিয়ন আর্মী/বি.এস.এফ.না সিজফায়র থুগাইরকপগী মতুং ইন্না মতীক চানা খুৎ হনখি। মসিগী মথক্তা, সিজফায়র থুগাইবগী কেস খুদিংমক পাকিস্তানগী ওথোরিতীশিংগা লোইননা হোৎলাইন, ফ্লেগ মীতিং, দিরেক্তোরেৎ জেনরেল ওব মিলিতরী ওপরেসনগী ৱারী শানবগী মথক্তা লৈবাক অনীগী মরক্তা দিপ্লোমেতিক ওইবা ৱারী তৌদুনা খোংথাং কয়া লৌখৎখি।
ই-পাউ অসি রাজ্য সভাদা শ্রী সি.এম. রমেশনা হংলকপা ৱাহংদা অইবা পাউখুম ওইনা রাজ্যগী ঙাকশেল মন্ত্রী শ্রী শ্রীপদ নাইকনা পীখি।

Ministry of Defence
CEASEFIRE VIOLATIONS BY PAKISTAN IN J&K
14 SEP 2020 5:32PM by PIB Delhi
There have been 3186 incidents of Ceasefire Violations along Line of Control in Jammu region in this year (from 01 January to 07 September, 2020). In addition, 242 incidents of cross-border firing have occurred along Indo-Pak International Border in Jammu region in this year (01 January to 31 August, 2020).
There have been 08 fatal casualties and 02 non-fatal casualties of Army personnel occurred in J&K in this year (till 07 September, 2020). In addition, there have been 05 non-fatal casualties of BSF personnel occurred along International Border and Line of Control in J&K.
Appropriate retaliation to the ceasefire violations, as required, has been carried out by Indian Army/BSF. In addition, all the cases of ceasefire violations are taken up with Pakistan authorities through the established mechanisms of hotlines, flag meetings, Directorate General of Military Operations talks as well as diplomatic channels between the two countries.
This information was given by Raksha Rajya Mantri Shri Shripad Naik in a written reply to Shri CM Ramesh in Rajya Sabha today.