পথ পৰিবহণ আৰু ঘাইপথ মন্ত্ৰালয়
শ্ৰী গাডকাৰীয়ে মধ্য প্ৰদেশত ৯৪০০কোটি টকাৰ ৩৫ টা ঘাইপথ প্ৰকল্পৰ আধাৰশিলা স্থাপন আৰু উদ্বোধন কৰিব প্ৰকল্পসমূহে উন্নত যোগাযোগৰ মাধ্যমেৰে দ্ৰুত উন্নয়নৰ পথ প্ৰশস্ত কৰিব
23 AUG 2020 1:05PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় পথ পৰিবহন, ৰাষ্ট্ৰীয় ঘাইপথ আৰু এমএছএমই মন্ত্ৰী শ্ৰী নীতিন গাডকাৰীয়ে অহা ২৫ আগষ্ট,২০২০ মঙলবাৰে মধ্যপ্ৰদেশত ৩৫ টা ঘাইপথ প্ৰকল্পৰ আধাৰশিলা স্থাপন আৰু উদ্বোধন কৰিব। মধ্যপ্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শিৱৰাজ সিং চৌহানে এই আভাসী অনুষ্ঠানৰ সভাপতিত্ব কৰিব। অনুষ্ঠানত উপস্থিত থাকিব কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী থাভৰ চান্দ গেহলট আৰু শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ সিং তোমৰ, ৰাজ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী প্ৰহ্লাদ সিং পেটেল, শ্ৰী ফাগ্গান সিং কুলস্তে আৰু জেনেৰেল(ডঃ) ভি কে সিং(অৱসৰপ্ৰাপ্ত), ৰাজ্য চৰকাৰৰ মন্ত্ৰীসকল, কেইবাগৰাকীও সাংসদ, বিধায়কসকল আৰু কেন্দ্ৰ আৰু ৰাজ্যৰ শীৰ্ষ বিষয়াসকল।
৯৪০০কোটি টকাৰ ১১৩৯ কিলোমিটাৰ দৈৰ্ঘৰ ঘাইপথ প্ৰকল্পৰ আধাৰশিলা আৰু উদ্বোধন কৰা হব। মধ্যপ্ৰদেশৰ উন্নয়নৰ পথ মুকলি কৰি এই পথসমূহে উন্নত যোগাযোগ ব্যৱস্থা, সুবিধা আৰু আৰ্থিক বিকাশ বৃদ্ধি কৰিব।
প্ৰকল্পৰ তালিকা প্ৰত্যক্ষ কৰিবলৈ ইয়াত ক্লিক কৰক

Ministry of Road Transport & Highways
Shri Gadkari to lay foundation Stone and inaugurate 35 highway projects worth over Rs 9400 crore in Madhya Pradesh
Projects to pave way for faster development with better connectivity
23 AUG 2020 1:05PM by PIB Delhi
Union Minister for Road Transport, Highways and MSMEs Shri Nitin Gadkari will lay foundation stone of and inaugurate 35 highway projects in Madhya Pradesh on Tuesday, the 25th of August, 2020. Chief Minister Shri Shivraj Singh Chauhan will preside over the virtual function, to be attended by Union Ministers Shri ThavarchandGehlot and Shri Narendra Singh Tomar, MoSs Shri Prahlad Singh Patel, Shri Faggan Singh Kulaste and Gen (Dr) V K Singh(Rtd), Ministers from the State, several MPs, MLAs and senior officers from the Centre and the State.
These projects for inauguration and foundation laying carry a Road length of 1139 kilometers, involving construction value of over Rs 9400 crore. Paving the way for development of MP, these roads will enhance better connectivity, convenience and economic growth in the State.
Click here to see List of Projects