Election Commission
Bye Election to the Council of States from Uttar Pradesh
21 AUG 2020 1:34PM by PIB Delhi
There is one casual vacancy in the Council of States from Uttar Pradesh as per following details: -
State
Name of Members
Reason
Date of vacancy
Term Up to
Uttar Pradesh
Shri Amar Singh
Death
01.08.2020
04.07.2022
The Commission has decided to hold bye-election to the Council of States from Uttar Pradesh to fill up the above said vacancy in accordance with the following schedule:
S. No
Events
Dates
Issue of Notifications
25th August, 2020 (Tuesday)
Last date of making nominations
01st September, 2020 (Tuesday)
Scrutiny of nominations
02nd September, 2020 (Wednesday)
Last date for withdrawal of candidatures
04th September, 2020 (Friday)
Date of Poll
11th September, 2020 (Friday)
Hours of Poll
09:00 am to 04:00 pm
Counting of Votes
11thSeptember, 2020 (Friday) at 05:00 pm
Date before which election shall be completed
14th September, 2020 (Monday)
The Chief Secretary, Uttar Pradesh is being directed to depute a senior officer from the State to ensure that the extant instructions regarding COVID-19 containment measures are complied with while making arrangements for conducting the election.

ইলেক্সন কমিসন
উত্তর প্রদেশকী কাউন্সিল ওব স্তেৎকী মরক্কী মীখল
21 AUG 2020 1:34PM by PIB Imphal
উত্তর প্রদেশকী কাউন্সিল ওব স্তেৎকী ওইনা লৈবা কেজুএল ভেকেন্সীগী অকুপ্পা মরোল মখাদা পীরিঃ
রাজ্য
মীহুৎকী মিং
মরম
হাংবগী তাং
তার্ম লোইগদবা লোইগদবা মতম
উত্তর প্রদেশ
শ্রী অমর সিংহ
লৈখিদবা
০১.০৮.২০২০
০৪.০৭.২০২২
কম্মিসন অসিনা হায়রিবা অহাংবা ফম অসি মখাগী পুংফম অমসুং তারিখশিং অসিগী মতুং ইন্না উত্তর প্রদেশকী কাউন্সিল ওব স্তেৎকী মরক্কী মীখল পাঙথোক্নবা ৱারেপ লৌরেঃ
সেরিএল নম্বর
ইভেন্ত
তাং
নোতিফিকেসন থোকপা
ওগস্ত ২৫, ২০২০ (লৈবাকপোকপা)
নোমিনেসন শেম্বগী অরোইবা তাং
সেপ্তেম্বর ১, ২০২০ (লৈবাকপোকপা)
নোমিনেসন স্ক্রুতিনী তৌবা
সেপ্তেম্বর ২, ২০২০ (য়ুমশকৈশা)
কেন্দিদেৎ ওইবদগী হন্দোকচবা য়াবগী অরোইবা মতম
সেপ্তেম্বর ৪, ২০২০ (ইরাই)
মীখলগী তাং
সেপ্তেম্বর ১১, ২০২০ (ইরাই)
থাদনবগী পুশিং
অয়ুক পুং ৯দগীনা নুংথিল পুং ৪ফাওবা
ভোৎ মশিং থীবা
সেপ্তেম্বর ১১, ২০২০ (ইরাই) নুংথিল পুং ৫ ফাওবা
মীখল লোইশিনগদবা অরোইবা তাং
সেপ্তেম্বর ১৪, ২০২০ (নিংথৌকাবা)
উত্তর প্রদেশকী চীফ সেক্রেতরীবু সেনিয়র ওফিসর অমা রাজ্য অসিদগী খন্দুনা কোবিদ-১৯গী কন্তেন্মেন্তকী খোংথাংশিং কাইদনা মীখলগী শীল-লাংবা তৌনবগীদমক খঙহনখ্রে।