ঙাকশেল মন্ত্রালয়
লাদাখ লমদমদা লৈবা ফোরৱার্দ বেজশিং ভাই চীফ ওফ এয়র স্তাফনা য়েংশিনখ্রে
07 AUG 2020 9:28PM by PIB Imphal
ৱেস্তর্ন এয়র কমান্দ (দবল্যু.এ.সি.)গী লাদাখ সেক্তরদা লৈবা ফোরৱার্দ বেজশিংদা ঙসি চীফ ওফ এয়র স্তাফ, এয়র মার্সল হারজিৎ সিংহ অরোরা পি.ভি.এস.এম এ.ভি.এস.এম এ.দি.সি.না চৎখ্রে।
হায়রিবা বেজশিং অসিদা শেম-শারিবশিং অদু য়েংশিনবগী মথক্তা, চীফ ওফ এয়র স্তাফনা হায়রিবা মফমশিং অসিদা হৌজিক মথৌ পাংথোক্লিবা কম্বেৎ য়ুনিৎশিংগী নোংথক্কী লান্মীশিংগা ৱারি শানখি। মফম অসিদা লৈরিবা ইন্দিয়ান এয়র ফোর্সকী খুৎলায়শিং মথৌ পাংথোক্নবা থৌরাং তৌরিবা অদুগী মতাংদা মঙোন্দা পাউদমখি। পুকচেল শেংনা মখোয়গী মথৌশিং পাংথোক্নবা অমসুং মতম পুম্নমক্তা থেংননবা থৌরাং তৌদুনা লৈনবা নোংথক্কী লান্মীশিং, এন.সি.শিং (ই), দি.এস.সি.গী মীওইশিং অমসুং সিবিলিয়ান স্তাফশিংদা মহাক্না তকশিনখি।
খোঙচৎ অদুদা মহাক্না চিনুক অমসুং লাইত কম্বেৎ হেলিকোপ্তরসু পাইখি।
RCW0.jpeg)

Ministry of Defence
Visit of Vice Chief of Air Staff to Forward Bases in Ladakh Region
07 AUG 2020 9:28PM by PIB Delhi
Vice Chief of Air Staff, Air Marshal Harjit Singh Arora PVSM AVSM ADC on 07 Aug 2020 visited forward air bases in Ladakh sector of Western Air Command (WAC).
- Besides reviewing the operational preparedness at these bases, the VCAS interacted with air warriors of the combat units currently operating at these locations. He was briefed about the operational readiness of IAF assets deployed in the area. He urged all air warriors, NCs(E), DSC personnel and Civilian staff to continue discharging their duties with utmost sincerity and ensure a high state of combat readiness at all times.
During the visit he also flew Chinook and Light Combat Helicopter.
RCW0.jpeg)