ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ভারত লান্মীদা নুপী ওফিসারশিং পর্মনেন্ত কমিসন পীবা: এপ্লিকেসনশিং পীশিন্নবা আর্মি হেদক্বাতরনা অকুপ্পা মরোলশিং থোকখ্রে
04 AUG 2020 3:54PM by PIB Imphal
ভারত লান্মীদা নুপী ওফিসারশিংদা পর্মনেন্ত কমিসন(পি সি)পীনবা সরকারদগী অয়াবা চেরোল ফংবদগী মখা তারকপা ওইনা পি.সি পীনবা নুপী ওফিসারশিং খন্নবা স্পিসিএল নম্বর ৫ সেলেক্সন বোর্দ অমা ফম্নবা আর্মি হেদক্বাতরনা থৌরাং তৌরে। বোর্দনা খন্ননবা এপ্লিকেসনশিং পীশিননবা নুপী ওফিসারশিংদা চৎন-কাংলোনশিং খঙহনখ্রে।
ৱুমেন স্পিসিএল ইন্ত্রি স্কিম(দব্লিউ এস ই এস) অমসুং সোর্ত সর্বিস কমিসন ৱুমেন(এস এস সি দব্লিউ)গী খুৎথাংদা ভারত লান্মী য়াওরকখিবা নুপী ওফিসারশিংদা পি সি পীনবা খন্নগনি অমসুং মখোয়গী এপ্লিকেসন ফোর্মশিং, ওপসন সর্তিফিকেদ অমসুং অতোপ্পা মরী লৈনবা চে-চাংশিং আর্মি হেদক্বাতরদা ২০২০গী অগস্ত ৩১ ফাওবগী মনুংদা পীরক্নবা মখোয়দা খঙহনখ্রে। চুম্না চে-চাংশিং পীখৎলকপা য়ানবা ফোর্মেতশিংগী নমুনা অমসুং অকুপ্পা চেকলিস্তশিং মখোয়দা খঙহনখিবা ৱারোলশিং অদুদা য়াওরে।
কোবিদকী ফিবম অসিনা থেংনরিবা অথিংবশিং অসিনা মরম ওইদুনা, নুপী ওফিসারশিংদা হায়রিবা চে-চাংশিং য়ৌহন্নবা তোঙান-তোঙানবা পাম্বৈশিং শীজিন্নখি। এপ্লিকেসনশিং ফংলবা অমসুং য়েংশিল্লবা মতুংদা সেলেক্সন বোর্দনা খুদক্তা মতম লেপকনি।

Ministry of Defence
GRANT OF PERMANENT COMMISSION TO WOMEN OFFICERS IN INDIAN ARMY: ARMY HQ ISSUES DETAILED INSTRUCTIONS FOR SUBMISSION OF APPLICATIONS
04 AUG 2020 3:54PM by PIB Delhi
Consequent to the receipt of formal Government Sanction Letter for grant of Permanent Commission (PC) to Women Officers in Indian Army, the Army HQ is in the process of convening a Special Number 5 Selection Board for screening women officers for grant of PC. Towards this end, detailed administrative instructions have been issued to all affected women officers giving out guidelines for submission of applications for consideration by the Board.
Women Officers who have joined the Indian Army through the Women Special Entry Scheme (WSES) and Short Service Commission Women (SSCW) are being considered and all of them have been instructed to submit their application forms, option certificate and other related documents to Army HQ not later than 31 August 2020. Specimen formats and detailed checklists have been included in the administrative instructions in order to facilitate correct documentation.
Due to the prevailing restrictions imposed by the COVID situation, multiple means of dissemination of instructions have been adopted to ensure that these documents reach all affected women officers on priority. The Selection Board will be scheduled immediately after receipt and verification of applications.