কেমিকেল্স অমসুং ফর্তিলাইজর মন্ত্রালয়
এন.আই.পি.ই.আর. হায়দ্রবাদকী ৮শুবা কনভোকেসন পাংথোকখ্রে
একাদেমিক চহি অনিগী মহারোই ২৭০দা (২০১৭-২০১৯ অমসুং ২০১৮-২০১২০)গী দিগ্রী পিখ্রে
24 JUL 2020 6:57PM by PIB Imphal
এন.আই.পি.ই.আর. হায়দ্রবাদকী ৮শুবা কনভোকেসন হৌনবি মতুং ইন্না ঙসি পাংথোকখ্রে। মসি গ্রেজুএৎ তম্লিবা ছাত্রশিং অমসুং এন.আই.পি.ই.আর. হায়দ্রবাদকী হরাওবা ফোংদোকপা অমসুং ফংহন্নবগী মতমনি।
আই.তি.ই. অমসুং সি. গবর্নমেন্ত ওব তেলঙ্গনাগী চিফ গেস্ত মিনিস্তর শ্রী কে.তি. রামা রাওনা মাগী ৱারোলদা হায়খি মদুদি ফার্মাসীগী শিনফমদা থোইদোক হেন্দোকপনা মালেম পুম্বগী ওইনা হকশেলগী ইন্দস্ত্রীদা কান্নবা পীগনি।
দাঃ পি.দি. ভাঘেলা, চেয়রমেন, এপেক্স কাউন্সিল, এন.আই.পি.ই.আর.শিং অমসুং সেক্রেতরি, দিপার্তমেন্ত ওব ফার্মাস্যুতিকেল, গবর্নমেন্ত ওব ইন্দিয়ানা খ্বায়দগী ফরবা মায় পাক্লবা গ্রেজুয়েতশিংদা থাগৎগা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না এন.আই.পি.ই.আর. হায়দ্রবাদকি দিরেক্তর দাঃ শাশি বালা সিংহ অমসুং এন.আই.পি.ই.আর. হায়দ্রবাদকি বোর্দ ওব গবর্নর শ্রী কে. সাতিশ রেদিবু মখোয়গী লেপ্পা লৈতবা এন.আই.আর.এফ. রেন্কিং পুথোরকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না কোভিদ-১৯ লায়চৎ মনুংসিদা ইন্দিয়ান ফার্মাস্যুতিকেলনা ইন্দিয়া অমসুং মালেমগী ওইবা মীওইবগী পুন্সি কন্নবা হিদাক পুত্থোকপগীদমক থাগৎলি। মহাক্না হায়খি মদুদি ছাত্রশিংনা ইন্দিয়ান ফার্মাস্যুতিকেল ইন্দ্রস্ত্রীদা চাওনা খুদোংচাবা ফংগনি।
শ্রী কে. সাতিশ রেদিনা হৌজিক ওইরিবা লায়চৎ মনুং অসিদা ফার্মাস্যুতিকেল ইন্দ্রস্ত্রীনা হোংলক্লিবা অমসুং মহাক্না হৌজিক খুদোংচাবা ফংগদবা অসিদা মায়োক্নরিবা মতাংদা পল্লদুনা হায় মদুদি ছাত্রশিংনা ফিভম অসি হোংহল্লগনি। মহাক্না এন.আই.পি.ই.আর. হায়দ্রবাদকি ছাত্রশিংবু মায় পাক্না মখোয়গী মহৈ তম্বা লোইশিনবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি অমসুং মতুংদসু মায় পাকপা ওইরসনু হায়দুনা ৱিস তৌখি।
শ্রী রাজনিশ তিনগল, জে.এস. দিপার্তমেন্ত ওব ফার্মাস্যুতিকেলনা এন.আই.পি.ই.আর. হায়দ্রবাদনা চহি ১২ অসিদা চৎলিবা খোঙচৎ অদুবু শন্দোক্না হায়রম্মী অমসুং এন.আই.আর.এফ.দা অফবা রেঙ্ক থম্দুনা ফার্মাস্যুতিকেলন ইনস্তিত্যুতশিংগী মনুংদা মশক তাক্লী হায়নসু হায়খি।
এন.আই.পি.ই.আর.-ঐস.গী দাইরেক্তর দাঃ শাশি বালা সিংহনা মীয়াম পুনবা অদুদা ইনস্তিত্যুত চহি ১২ খোংচৎ ইনস্তিত্যুতকী মতাংদা ৱারোল থমখি।
একাদেমিক ওইবা চহি অনি (২০১৭-২০১৯ অমসুং ২০১৮-২০২০) অসিদা এম.এস. ফার্ম (১৮৯), এম.বি.এ. ফার্ম (৫৭) অমসুং পি.ঐস.দি (২৪) য়াওনা পুন্না ছাত্র ২৭০ মসিগী ই-কোনভোকেসন অসিদা দিগ্রী পিখ্রে।

Ministry of Chemicals and Fertilizers
The 8th convocation of NIPER Hyderabad held
270 students the last two academic years (2017-2019 and 2018-2020) were awarded degrees
24 JUL 2020 6:57PM by PIB Delhi
The 8th convocation of NIPER Hyderabad was held virtually today, It was a time of celebration and achievement for the graduating students and NIPER-Hyderabad fraternity.
Chief guest Minister for IT E&C of Govt of Telangana, Shri. K. T. Rama Rao, said in his address that bright pharmaceutical professionals will have a pivotal role in the health care industry globally.
Dr P.D.Vaghela, Chairman, Apex Council, NIPERs & Secretary, Department of Pharmaceuticals, Government of India has congratulated all the successful candidates for graduating from one of the finest Institutes in India.
He congratulated Dr Shashi Bala Singh Director, NIPER Hyderabad and the Shri K. Satish Reddy, Chairman, Board of Governors, NIPER Hyderabad for the consistent performance in NIRF ranking. He elaborated on the key role played by the Indian Pharmaceutical industry during the Covid-19 pandemic in providing life saving drugs to India and the World. He said the students will have bright opportunities in the ever vibrant Indian Pharmaceutical Industry.
Shri K. Satish Reddy has detailed about several transformational changes which the Pharmaceutical Industry is undergoing in this pandemic situation and has mentioned about the several challenging opportunities the students will have in this changed scenario. He has congratulated the students of NIPER Hyderabad for successfully completing their studies and wished them good luck for their future endeavors.
Shri Rajneesh Tingal, JS, Department of Pharmaceutical described the significant progress made by NIPER Hyderabad in its brief journey of 12 years and made a mark among the Pharmaceutical Institutes by bagging good ranks in NIRF.
Addressing the gathering, Director of NIPER-H, Dr. Shashi Bala. Singh walked through the 12 years of journey of the institution.
Total 270 students including M.S. Pharm. (189), MBA Pharm. (57) and PhD (24) of the last two academic years (2017-2019 and 2018-2020) were awarded degrees on this e-convocation.