Ministry of Railways
Shri Arun Kumar, DG/RPF nominated as the Vice-Chairman of the UIC (Union Internationale Des Chemins / International Union of Railways), Security Platform
22 JUL 2020 7:14PM by PIB Delhi
Mr. François Davenne, The Director General of UIC has intimated Shri Vinod Kumar Yadav, Chairman, Railway Board that under the 96th UIC General Assembly decision, Shri Arun Kumar, DG/RPF has been nominated as the Vice-Chairman of the Security platform from July 2020 to July 2022. DG/ RPF will then take over as Chairman of the Security Platform from July 2022 to July 2024.
UIC (Union Internationale Des Chemins) is a French word the meaning of which in English is International Union of Railways. It is headquartered in Paris
The UIC Security Platform is empowered to develop and formulate analysis and policy positions on behalf of the rail sector in matters relating to security of persons, property and installations. The security platform promotes the exchange of information and experience among the security agencies of UIC members and proposes common interest projects and activities in the field of railway security as dictated by requirement of members or external events. The COVID-19 Task Force setup by UIC security platform has proved to be very useful in exchange of ideas, precautions to be taken, restoration efforts and experience sharing during the current pandemic.
RPF, on behalf of Indian Railways, has always been an active member of the UIC security platform and contributed to discussions, deliberations, exchange of ideas and best practices since long. It has also organized UIC Security Conferences in 2006 and 2015 in New Delhi. RPF involves itself in working groups, forums and meetings and its contribution in working of UIC security platform has been appreciated by UIC leadership since long.

রেলৱে মন্ত্রালয়
শ্রী অরুন কুমার, দি.জি./আর.পি.এফ. য়ু.আই.সি.বু য়ু.আই.সি. (য়ুনিয়ন ইন্তরনেস্নেলে দেস কেমিন্স/ইন্তরনেস্নেল য়ুনিয়ন রেলৱেজ),সেক্যুরেতি প্লেতফোর্মগী ভাইস-চিয়রমেন খনখ্রে
22 JUL 2020 7:14PM by PIB Imphal
শ্রী ফ্রানকোইস দাবিনি, য়ু.আই.সি.গী দাইরেক্তর জেনেরেল শ্রী ভিনোদ কুমার য়াদব,চেয়রমেন, রেলৱে বোর্দ, ৯৬ শুবা য়ু.আই.সি.গী জেনেরেল এসেমব্লি দিসিজন, শ্রী অরুন কুমার, দি.জি./আর.পি.এফ. বু ২০২০গী জুলাইদগী ২০২২গী জুলাই ফাওবা ভাইস-চেসরমেন খনখ্রে। দি.জি./আর.পি.এফ.না সেক্যুরিতি প্লেতফোর্মগী চেসরমেন ওইনা ২০২০গী জুলাইদগী ২০২২গী জুলাই ফম পাইরগনি।
য়ু.আই.সি. (য়ুনিয় ইন্তরনেস্নেলে দেস কেমিন্স) অসি ফ্রেন্সকী ৱাহৈ অমনি হায়বদি ইংলিসতা ইন্তরনেস্নেল য়ুনিয়ন ওব রেলৱেজ হায়বনি। মসিগী হেদক্বাতর অসি পেরিসতা লৈ।
য়ু.আই.সি. সেক্যুরিতী প্লেতফোর্ম অসি মপাঙ্গল কনখৎহন্দুনা চাওখৎন্নবা অমসুং ফোরমুলেত এনালাইসিস তৌদুনা অমসুং পোলিসি পোজিসন লৈহন্দুনা হায়বদি রেলগী মফমশিংদা লৈরিবা মীওইশিং, পোৎ-চৈ অমসুং ইন্সতোলেসনশিং চাওখৎনবা হোৎনরি। সেক্যুরিতি প্লেতফোর্ম অসি য়ু.আই.সি. মেম্বরগী সেক্যুরিতি এজেন্সিশিংগী মনুংদা পাউ ফাওনবা অমসুং হৈ-শিংবা হেনগৎনবা পুক্নিং থৌগৎলি অমসুং রেলৱে সেক্যুরিতিগী প্রোজেক্ত অমদি এক্তিবিতি কয়াদা চপ মান্ননা য়েংই অমসুং মেম্বরগী নত্রগা এক্সতর্নেল ইভেন্স তঙাইফদবসু য়েংই। য়ু.আই.সি. সেক্যুরিতি প্লেতফোর্মনা লিংখৎলিবা কোভিদ-১৯ তাস্কস ফোর্স অসি লায়চৎকী মনুংদা ৱাখল ফাওদোক্নবা, লৌখৎকদবা খোংথাং, ঙম্নবা হোৎনবা, থেংনরক্পশিং ফোংদোক্নবনি।
আর.পি.এফ.না ইন্দিয়ান রেলৱেজকী মহুৎ শিন্দুনা য়ু.আই.সি. সেক্যুরিতি প্লেতফোর্মগী এক্তিভ মেম্বর ওইদুনা লাক্লি অমসুং ৱা-খন্নবা, থৌরাং-শিনবা, ৱাখল ফাওনবা কুইনদগী শরুক য়াদুনা লাক্লী। ২০০৬ অমসুং ২০১৫দা ন্যু দিল্লীদা য়ু.আই.সি. সেক্যুরিতি কনফরেন্সসু শিনখি। আর.পি.এফ. মশামক ৱার্কিং গ্রুপ, ফোরুম, মিতিংদা য়াওরি অমসুং য়ু.আই.সি. সেক্যুরিতি প্লেতফোর্ম অসি য়ু.আই.সি.না মতম শাংনদগী থাগৎতুনা লাক্লি।