Ministry of Road Transport & Highways
Road Transport Ministry issues SOP for processing of publication of fee notifications through e-office and mandatory filling of checklist template
08 JUL 2020 4:59PM by PIB Delhi
Ministry of Road Transport and Highways has issued standard operating procedure (SOP) for processing of publication of fee notifications through e-office and mandatory filling of checklist template. The SOP has become effective with immediate effect. A template for user fee notification under BOT and EPC projects has also been provided under it.
This has been aimed at establishing a uniform framework for submission of fee proposals. The Toll Division of the Ministry has created a comprehensive checklist integrated with e-office covering every important detail crucial for processing fee notifications. All such proposals will now be mandatorily accompanied by a duly filled in checklist submitted through in-office. This will reduce the delays caused due to incomplete project details, and will expedite the publication of toll fee notifications.

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
রোদ ত্রান্সপোর্ত মন্ত্রালয়না ই-ওফিসকী থোংদগী ফীগা মরী লৈনবা নোতিস ফোংবগী প্রোসেস হৌনবা অমসুং চেকলিস্ত ফোর্ম (তেমপ্লেৎ)তা তঙাই ফদনা মপুং ফানা মেনশিন্নবগীদমক এস.ও.পি. থোকখ্রে
08 JUL 2020 4:59PM by PIB Imphal
রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়না নোতিস ফোংবগী প্রোসেস হৌনবা অমসুং চেকলিস্ত ফোর্ম (তেমপ্লেৎ)তা তঙাই ফদনা মপুং ফানা মেনশিন্নবগীদমক স্তেন্দর্দ ওপরেতিং প্রোসিদ্যুর(এস.ও.পি.) থোকখ্রে। এস.ও.পি. অসি খুদক্তগী চৎনবা হৌখ্রে। বি.ও.তি. অমসুং ই.পি.সি. প্রোজেকশিংগী মখাদা য়ুজরশিংগী ফী নোতিসকীদমক্তা তেমপ্লেৎ অমসুং ফংহনখ্রে।
মসিনা ফীগী পুখৎলকপা ৱাফমশিং পীশিনবগী মান্নবা মওংগী ফ্রেমৱর্ক অমা শেমগৎনবগী পান্দমদা তৌখিবনি। মন্ত্রালয় অসিগী তোল দিভিজন্না ফী নোতিস থোকপগী চত্থগদবা থবকশিংগীমক্তা মরুওইবা কাংলোন পুম্নমক হাপ্লগা ই-ওফিসকা লোয়ননা পাক-চাওরবা চেকলিস্ত অমসু শেমখ্রে। অসিগুম্বা ৱাফমশিং অসি ই-ওফিসকী থোংদা মেনশিল্লবা চেকলিস্ত পীশিল্লকপা মতমদা তঙাই ফদনা য়াওরক্কদবনি। মসিনা প্রোজেক্কী মরিক চুম্বা ৱারোলশিং মপুং ফাদবনা মরম ওইরগা থেংথহনবা অদু হন্থহন্দুনা তোল ফীগী নোতিস ফোংবদা মঙম শালহল্লগনি।