য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্র গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা ত্বীত অমদা তামিল নাদুগী নৈভেলি পৱার প্লান্ত বোইলর পোখায়বদা পুন্সি মাঙখিবদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে
তামিল নাদুগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী ইরপ্পরি কে. পলানিস্বামিগা ৱারী শান্নরে অমদি মথৌ তাবা মতেং পাংগনি হায়খ্রে হায়না অমিত শাহনা হায়রি
তেংবাংগী থবকশিং পাংশিন্নবা সেন্ত্রেল ইন্দস্ত্রিএল সিক্যুরিতী ফোর্স হান্না মফমদুদা লৈখ্রে হায়না কেন্দ্র গৃহ মন্ত্রীনা মখা তাখি
লৈখিদ্রবশিংগী মরী মতাশিংদা নুংঙাইতবা ফোঙদোক্লদুনা, মহাক্না অশোক-অপন নংলবশিংগীদমক থুনা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি হায়না শ্রী অমিত শাহনা হায়খি
01 JUL 2020 2:52PM by PIB Imphal
কেন্দ্র গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা ত্বীত অমদা তামিল নাদুগা নৈভেলি পৱার প্লান্ত বোইলর পোখায়বদা পুন্সি মাঙখিবদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে‍। শ্রী অমিত শাহনা তামিল নাদুগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী ইরপ্পরি কে. পলানিস্বামিগা ৱারী শান্নখ্রে অমদি মথৌ তাবা মতেং পাংগনি হায়খ্রে‍।
তেংবাংগী থবকশিং য়াওশিন্নবা সেন্ত্রেল ইন্দস্ত্রিএল সিক্যুরিতী ফোর্স হান্না মফমদুদা লৈখ্রে হায়না কেন্দ্র গৃহ মন্ত্রীনা মখা তাখি‍। লৈখিদ্রবশিংগী মরী মতাশিংদা নুংঙাইতবা ফোঙদোক্লদুনা, মহাক্না অশোক-অপন নংলবশিংগীদমক থুনা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি হায়না শ্রী অমিত শাহনা হায়খি‍।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah through a tweet expressed his grief over the loss of lives due to a blast at Neyveli power plant boiler in Tamil Nadu
Spoke to Chief Minister of Tamilnadu Shri Edappadi K Palaniswami and assured all possible help says-Shri Amit Shah
Union Home Minister added that the Central Industrial Security Forces are already on the spot to assist the relief work
Offering condolences to the kins of the deceased, Shri Amit Shah said that he prays for the earliest recovery of those injured
01 JUL 2020 2:52PM by PIB Delhi
Union Home Minister Shri Amit Shah through atweet expressed his griefover the loss of lives due to a blast at Neyveli power plant boiler in Tamil Nadu.Shri Amit Shahalso spoke to Chief Minister of Tamilnadu Shri Edappadi K Palaniswami and assured all possible help.
Union Home Minister added that the Central Industrial Security Forces are already on the spot to assist in the relief work.Expressing deep condolences to the kins of the deceased,Shri Amit Shah said that he prays for the earliest recovery of those injured.