Ministry of Finance
DGGI (Hqrs.) booked a case against unregistered Pan Masala/Gutkha manufacturing unit
01 JUL 2020 2:17PM by PIB Delhi
Acting on specific intelligence the Directorate General of Goods and Service Tax Intelligence, Headquarters (DGGI, Hqrs) has unveiled an unregistered Pan Masala/Guthka factory, being run in Delhi.
Searches were conducted at various places on 25.06.2020, including the unregistered factory, godowns and residence of main beneficiary. During the search, incriminating documents and electronic devices pertaining to the supply of Pan Masala/guthka without payment of taxes and duties were recovered. Preliminary investigation in the case has revealed the evasion of more than Rs. 40crore till now. Manufacturing, storing, sale and distribution of guthka is banned by Govt. of Delhi. The data from the seized documentshas revealed that the unregistered factory was carrying out the operation even during the lockdown period.
The main beneficiary of the unregistered Pan Masala/Gutkha factory has been arrested on 27.06.2020 under the provisions of CGST Act, 2017. He was placed under judicial custody of 14 days.
Further investigation, in the case, is still under process.

শেল-থুম মন্ত্রালয়
দি.জি.জি.আই. (হেদক্বারতর্স)না রিজিস্তর তৌদবা পান মসালা/গুৎখা পুথোকপা য়ুনিৎকী মথক্তা কেস অমা থাংগৎখ্রে
01 JUL 2020 2:17PM by PIB Imphal
অকক্নবা ইন্তেলিজেন্স অমগী মখাদা থবক পায়খত্তুনা দিরেক্তোরেৎ জেনরেল ওব গুদস এন্দ সর্বিস তেক্স ইন্তেলিজেন্স, হেদক্বারতর্স (দি.জি.জি.আই., হেদক্বারতর্স)না রেজিস্তর তৌদনা দিল্লীদা চলাইরম্বা পান মসালা/গুৎখা শাবা ফেক্তরী অমা খঙবা ঙমখ্রে।
তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদা ২৫.০৬.২০২০দা, রেজিস্তর তৌদবা ফেক্তরী য়াওনা, গোদাউন অমসুং মরু ওইবা বেনিফিসিয়রী অদুগী ময়ুমদা থিবা হুম্বগী থবক চত্থখি। থিবা হুম্বগী থবক চত্থবদুদা, শাশিন্নবা চে-চাংশিং অমসুং তেক্স অমসুং দ্যুতীশিং য়াওদনা পান মসালা/গুৎখা থাদোকপদা চংবা ইলেক্ত্রোনিক দিবাইসশিং ফংখি। কেস অসিগী মতাংদা পাঙথোকখিবা প্রিলিমিনরী ইনভেস্তিগেসন্দা হৌজিক ফাওবদা লুপা কোতি ৪০ হেনবগী তেক্স ওইগদবগী চাংনি হায়বা খঙবা ঙমখি। গুৎখা শাবা, থম্বা, য়োনবা অমসুং থাদোকপসি দিল্লী সরকারনা অথিংবা থমখ্রবনি। ফাগৎলবা চে-চাংশিংদগী খঙবা ঙম্লে মদুদি, রেজিস্তর তৌদবা ফেক্তরী অসিনা লোকদাউন লৈরিঙৈ মনুংদসু থবক পায়খৎপা থেংনখি।
রেজিস্তর তৌদবা পান মসালা/গুৎখা ফেক্তরীগী মরুওইবা বেনিফিসরী অদু ২৭.০৬.২০২০দা সি.জি.এস.তি. এক্ত, ২০১৭গী প্রোবিজনগী মখাদা ফারে। মহাক জুদিসিএল কস্তদীদা নুমিৎ ১৪নি থমখি।
কেস অসিগী মতাংদা মখা তাবা ইনভেস্তিগেসন চত্থরি।