Ministry of Statistics & Programme Implementation
Payroll Reporting in India – A Formal Employment Perspective
25 JUN 2020 2:10PM by National
The National Statistical Office(NSO), Ministry of Statistics and Programme Implementation has released the press note on Employment Outlook of the country covering the period September, 2017 to April, 2020 based on the administrative records available with selected government agencies to assess the progress in certain dimensions.A detailed note is annexed.
A detailed note is annexed.

স্তেতিস্তিক্স অমসুং প্রোগ্রাম ইম্প্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়
ভারতকী পেরোলগী রিপোর্ত- ফোর্মেল এমপ্লোইমেন্তকী মীৎয়েং অমা
25 JUN 2020 2:10PM by PIB Imphal
নেস্নেল স্তেতিস্তিকেল ওফিস (এন.এস.ও.), স্তেতিস্তিক্স অমসুং প্রোগ্রাম ইনপ্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়না ভারতকী ইমপ্লোইমেন্তকী ওইবা আউৎলুক অমা সেপ্তেম্বর ২০১৭দগীনা এপ্রিল ২০২০ ফাওবা কোল্লদুনা অখন্নবা সরকারগী এজেন্সীশিংদগী ফংবা এদমিনিস্ত্রেতিব রেকোর্দশিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা অকক্নবা মাইওনশিংদা চাউখৎপা পুরক্নবগীদমক প্রেস নোৎ অমা ফোঙখ্রে। অকুপ্পা মরোলশিংদু এনেক্সর ওইনা হাপ্লি।
অকুপ্পা মরোলশিং য়াওরবা এনেক্সর