পাৱর মন্ত্রালয়
শিন্মী অমসুং লৈত লাইরবা ৫০০০দা তঙাই ফদবা পেক্কেৎশিং য়েন্থোক্নবা আর.ই.সি. লিমিতেদনা ৱাশকখ্রে
08 JUN 2020 3:53PM by PIB Imphal
পাৱর মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা সেন্ত্রেল পি.এস.য়ু. অমা ওইরিবা আর.ই.সি. লিমিতেদকী সি.এস.আর.গী মশা ওইরিবা অমসুং ভারতকী খ্বাইদগী চাওবা পাৱর ফাইনান্সিয়র অমা ওইরিবা আর.ই.সি. ফাউন্দেসন অসিনা কোবিদ-১৯ লাইচৎ অসিনা মরম ওইদুনা তৌরিবা লোকদাউননা শোকহল্লবা শিন্মীশিং অমসুং লৈত লাইরবশিংদা তঙাই ফদবশিং য়াওবা তোঙান্না শেম্বা পেক্কেৎ ৫০০০ য়েন্থোক্নবা ৱাশকখ্রে। হায়রিবা পেক্কেৎ (শীজিন্নবা য়াবা ফীগী খাউ) অসিদা থকনবা ঈশিং বোত্তল, চানা অঙৌবা, লৈবাক হৱাই, মিকচর, গ্লুকোজ পাউদর, খোঙউপ অমসুং অমুক শীজিন্নবা য়াবা মাক্সশিং য়াওরি।
নবরত্ন এন.বি.এফ.সি. অমা ওইরিবা আর.ই.সি. লিমিতেদনা অপুনবা খোঙথাংশিংগী খুথাঙদা শিন্মীশিং অমসুং লৈত লাইরশিংদা মবুক থলহন্নবা মিসন অসিনা মাংলোমদা চঙশিল্লি। অহানবা শরুক্কী ওইনা ২০২০গী জুন ৪দা তৌখি অমসুং চাউরাক্না হায়রিবা পেক্কেৎ ৫০০রোম দিল্লীদা লৈবা বেনিফিসরি ৫০০দা য়েন্থোকখি। অনিশুবা শরুক অসি জুন ৭তা গুরগাউন অমসুং নোইদাদা পেক্কেৎ ১০০০ মুক মাইপাক্না য়েন্থোকখি। লেমহৌরিবা পেক্কেৎশিং অসি লাক্কদৌরিবা নুমিৎশিংদা য়েন্থোক্লগনি। হায়রিবা বেগশিং অসি কোর্পরেসনগী ইমপ্লোইয়ীশিংনা মীয়ামগী শেবাগীদমক মশানা পাম্না চোংথোক্তুনা য়েন্থোকখি।
মসিগী মথক্তা, তোঙান-তোঙানবা দিস্ত্রিক্ত ওথোরিতীশিং, এন.জি.ও.শিং অমসুং ইলেক্ত্রিকসিতী দিস্ত্রিব্যুসন কম্পনীশিং (দি.আই.এস.সি.ও.এম.এস)গা লোয়ননা আর.ই.সি.গা চুংশিন্নদুনা মমাংদা লৈবাক অসিগী মফম কয়াদা লৈরিবা লৈত লাইরবশিংদা অথোংবা চানবা চাকলেনশিং অমসুং চেঙ পীখি। ইনিসিএতিব অসি কোরোনাভাইরস লাকশিন্নবা লৈবাক পুম্বা লোকদাউন তৌখিবা মতম অদুদগী হৌখি। জুন ৬ ২০২০ ফাওবদা, কোর্পোরেসন অসিনা হৱাই-চেংৱাইগী কিলোগ্রাম লাখ ৪.৬৬, চাকলেনগী পেক্কেৎ লাখ ২.৫৬, সেনিতাইজরগী লিতর ৯৬০০, পি.পি.ই. কিৎ ৩৪০০ অমসুং মাস্ক ৮৩০০০ হেন্না য়েন্থোকখ্রে।িং, এন.জি.ও.শিং অমসুং ইলেক্ত্রিকসিতীি ৫০০রোম দিল্লিদা লৈবা বেনিফিসরি ৫০০দা য়েন্থোকখি। অনিশুবা
আর.ই.সি. লিমিতেদনা তাজএস.এ.তি.এস. (আই.ঐচ.সি.এল. অমসুং এস.এ.তি.এস. লিমিতেদকী অপুনবা ভেনচর অমা)গা চুংশিন্নদুনা ন্যু দিল্লীগী সাফদরজং হোস্পিতালগী মেদিকেল স্তাফকীদমক অখন্ননা শেম্বা মচি ওইবা চানবা পেক্কেৎশিং য়েন্থোকখি। নুমিৎ খুদিংগী, চানবা পেক্কেৎ ৩০০ অসি ন্যু দিল্লীগী ফ্রন্তলাইন হেলথকিয়র লানমীশিংদা তৌবিমল খঙবা উৎপা ওইনা পীরি। ইনিসিএতিব অসিগী খুথাংদা ন্যু দিল্লীদা চাকলেন ১৮,০০০গী মথক্তা য়েন্থোকখ্রে।

Ministry of Power
REC Limited pledges to distribute essentials packets to 5000 labourers and the needy
08 JUN 2020 3:53PM by PIB Delhi
REC Foundation, the CSR arm of REC Limited, a central PSU under Ministry of Power and one of India’s largest power financiers, has pledged to distribute 5000 customized packets carrying essentials for labourers and the needy, affected because of lockdown due to pandemic covid-19. These packets (sustainable cloth bags) contain drinking water bottle, roasted chana, peanuts, mixture, glucose powder, footwear and reusable masks.
REC Limited, the Navratna NBFC, is spearheading the mission to feed the labourers and the needy, through collaborative efforts. The first leg of the activity was planned on 4th June 2020 and approximately 500 such packets were distributed among 500 beneficiaries in Delhi. The second leg was successfully completed on 7th June in Gurgaon and Noida where nearly 1000 packets were distributed. The remaining packets will be distributed in the coming days. The distribution of these bags was done by employees of the corporation who volunteered to stand for this social cause.
Additionally, REC in collaboration with various district authorities, NGOs and electricity distribution companies (DISCOMS) is already providing cooked meals and ration to the needy across the nation. This initiative was started when the country went under a nation-wide lockdown to contain coronavirus. As of 6th June 2020, the corporation has distributed more than 4.66 lacs Kilograms of foodgrains, 2.56 lac meal packets, 9600 litres of sanitizers , 3400 PPE kits and 83000 masks.
REC Limited, has also partnered with TajSATS (a joint venture of IHCL and SATS Ltd) to distribute specially-made nutritious meal packets for medical staff in Safdarjung Hospital, New Delhi. Every day, 300 food packets are being delivered as a gesture of gratitude to the frontline healthcare warriors of New Delhi. Over 18,000 meals are being delivered in New Delhi through this initiative.