ঙাকশেল মন্ত্রালয়
আই.এ.এফ.কী অপাচী হেলিকোপ্তর চেকশিন থৌরাংগা লোইননা লেন্দিং তৌখ্রে
17 APR 2020 2:50PM by PIB Imphal
এপ্রিল ১৭, ২০২০দা, আই.এ.এফ.কী অপাচী হেলিকোপ্তর অমা পথানকোত এয়রবেজদগী পাইখৎখি। হেলিকোপ্তর অদুনা, পুং ১মুক পাইরবা মতুংদা ক্রিতিকেল ফেলরগী খুদম খরা উবদগী অমসুং মসিনা মরম ওইরগা পঞ্জাবকী ইন্দোরাগী নোংচুপতা অশোক-অপন য়াওদনা লেন্দ তৌখ্রে। এয়রক্রাফ অদুগী কেপ্তেন্না চুম্না অমসুং থবক থৌরাংশিং থুনা পাংথোকপদগী হেলিকোপ্তর অদুবু তেক্ত-কাইদনা পুথরকপা ঙমখি। হেলিকোপ্তর অদুদা তোংলিবা ক্রু পুম্নমক অশোক অপন অমত্তা য়াওখিদে অমসুং লন-থুম্নচিংবশিংদা অমাং অতা অমত্তা য়াওখিদে। মথৌ তাবা শেমদোক শেমজিন তৌরবা মতুংদা এয়রক্রাফ অদু অমুক পুরক্লগনি।

Ministry of Defence
Precautionary Landing by Apache Helicopter of IAF
17 APR 2020 2:50PM by PIB Delhi
On 17 Apr 20, an Apache helicopter of the IAF got airborne from Pathankot Airbase. The helicopter, after approx 1 hr of flying had indications of a critical failure and carried out a safe landing west of Indora, Punjab. The captain of the aircraft took correct and prompt actions to recover the helicopter safely. All crew onboard the helicopter are safe and there has been no damage to any property. The aircraft will be recovered after necessary rectification.