স্তেতিস্তিক্স অমসুং প্রোগ্রাম ইম্প্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়
মন্ত্রীমন্দলনা কোবিদ-১৯ মেনেজ তৌনবগীদমক চহি অনি (২০২০-২১ অমসুং ২০২১-২২)গী ওইনা এম.পি.এল.এ.দি.এস. ওপরেৎ তৌদবদা অয়াবা পীখ্রে
06 APR 2020 5:24PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯ শন্দোরকপা থিংনবা সরকারনা লেপ্পা লৈতনা হোৎনরিবশিংগী শরুক অমা ওইনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী মন্ত্রীমন্দলনা চহি অনি (২০২০-২১ অমসুং ২০২১-২২)গী ওইনা মেম্বর্স ওফ পার্লিয়ামেন্ত লোকেল এরিয়া দিবেলপমেন্ত স্কিম (এম.পি.এল.এ.দি.এস.) ওপরেৎ তৌদনবা ৱারেপ লৌখ্রে। মসিগী ফন্দশিং অসি লৈবাক অসিদা কোবিদ-১৯গী শিংনরকপশিং অমসুং মাংনবগী মশক ওইবা ইম্পেক্ত মেনেজ তৌবদা সরকারনা হোৎনরিবশিং চেৎশিলহনবদা শিজিন্নগনি।

Ministry of Statistics & Programme Implementation
Cabinet approves Non-operation of MPLADS for two years (2020-21 and 2021-22) for managing COVID 19
06 APR 2020 5:24PM by PIB Delhi
As a part of Government’s continued efforts to contain spread of COVID 19, the Union Cabinet chaired by the Prime Minister, Shri Narendra Modihas decided not to operate Members of Parliament Local Area Development Scheme (MPLADS) for two years (2020-21 and 2021-22). These funds will be used to strengthen Government’s efforts in managing the challenges and adverse impact of COVID19 in the country.