প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ডিডি ফ্ৰী ডিছত নিজৰ ৰাজ্যৰ দূৰদৰ্শন চেনেল লাভ কৰাৰ বাবে জনসাধৰণক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
09 MAR 2019 6:15PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ডিডি ফ্ৰী ডিছত প্ৰথমবাৰৰ বাবে নিজৰ ৰাজ্যৰ দূৰদৰ্শন চেনেল লাভ কৰাৰ বাবে জনসাধৰণক অভিনন্দন জনাইছে৷
“প্ৰচাৰ ভাৰতীয়ে ডিডি ফ্ৰী ডিছৰ জৰিয়তে ১১টা ৰাজ্যিক দূৰদৰ্শন চেনেলৰ সুবিধা কঢ়িয়াই অনা বুলি জানিব পাৰি আনন্দিত হৈছো৷ ইয়াৰ ভিতৰত আছে উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলৰ বাবে ৫ টা চেনেল৷ ইয়ে আঞ্চলিক সংস্কৃতি শক্তিশালী কৰা আৰু জনসাধাৰণৰ আশা-আকাংক্ষা পূৰণ কৰাত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা গ্ৰহণ কৰিব৷
ডিডি ফ্ৰী ডিছত প্ৰথমবাৰৰ বাবে নিজৰ ৰাজ্যৰ দূৰদৰ্শন চেনেল লাভ কৰাৰ বাবে চত্তীশগড়, গোৱা, হাৰিয়ানা, হিমাচল প্ৰদেশ, ঝাৰখণ্ড, মণিপুৰ, মেঘালয়, মিজোৰাম, নাগালেণ্ড, ত্ৰিপুৰা আৰু উত্তৰাখণ্ডৰ জনসাধাৰণক মই অভিনন্দন জনাইছো৷”,—প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়৷

Prime Minister's Office
PM congratulates people for getting their own State Doordarshan channels on DD Free Dish
09 MAR 2019 6:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated people for getting their State Doordarshan channels on DD Free Dish for the first time.
“Glad to note that Prasar Bharati has brought 11 more State DD Channels on the Satellite footprint of India through DD Free Dish. This includes five channels for Northeastern states. This will go a long way in strengthening regional cultures and fulfilling people's aspirations.
Congratulations to the people of Chhattisgarh, Goa, Haryana, Himachal Pradesh, Jharkhand, Manipur, Meghalaya, Mizoram, Nagaland, Tripura and Uttarakhand for getting their own Doordarshan channels on DD Free Dish for the first time!”, the PM said.