Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of Dr. Prithwindra Mukherjee
30 NOV 2024 9:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi condoled the demise of Dr. Prithwindra Mukherjee, today. Shri Modi remarked that Dr. Mukherjee was a multifaceted personality and was also passionate about music and poetry.
In a post on X, he wrote:
“Dr. Prithwindra Mukherjee was a multifaceted personality, leaving a strong mark in the intellectual world. He was also passionate about music and poetry. His works and compositions will continue to be admired for years to come. Equally noteworthy were his efforts to preserve India’s history, especially during the freedom struggle and to deepen India-France ties. Pained by his demise. Condolences to his family and friends. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দোক্তর পৃথবীন্দ্র মুখর্জি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
30 NOV 2024 9:13PM by PIB Imphal
দোক্তর পৃথবীন্দ্র মুখর্জি লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি দোক্তর মুখর্জি মাইথোং য়াম্বা মীওই অমনি অমসুং ঈশৈ অমসুং শৈরেংশু পামজৈ।
এক্স পোস্ত অমদা, মহাক্না হায়খি’
দোক্তর পৃথবীন্দ্র মুখর্জি মাইথোং য়াম্বা মীওই অমনি, লৌশিংগী লমদা অচৌবা মফম অমা কল্লমখি। মহাক ঈশৈ অমসুং শৈরেংশু পামজৈ। মহাক্কী খুৎইশিং অমসুং কম্পোজিসনশিং মখা তানা তুংদা মীওই কয়া পাম্নগনি। শিংথাবা য়াবা মহাক্কী থবকশিংদি নিংতম ইহৌ মনুংদা ভারতকী পুৱারি য়োকখৎপা অমসুং ভারত-ফ্রান্সকী মরীশিং ফগৎহনবনি। মহাক লৈখিবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।