Prime Minister's Office
Technology holds immense potential for driving progress on the SDGs and empowering lives globally: Prime Minister
20 NOV 2024 5:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that technology holds immense potential for driving progress on the SDGs and empowering lives globally.
Responding to a post by Managing Director of International Monetary Fund, Ms. Kristalina Georgieva, Shri Modi wrote:
“Technology holds immense potential for driving progress on the SDGs and empowering lives globally. May humanity harness it together for a brighter and better future.
@KGeorgieva”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
SDGs খুমাঙ চাওশিলহন্বদা অমসুং মালেমগী ওইনা মীওই কয়াগী মপাঙ্গল হাপ্পদা তেক্নোলোজীদা মতিং চাউনা লৈ: প্রধান মন্ত্রী
20 NOV 2024 5:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি SDGs খুমাঙ চাওশিলহন্বদা অমসুং মালেমগী ওইনা মীওই কয়াগী মপাঙ্গল হাপ্পদা তেক্নোলোজীদা মতিং চাউনা লৈ হায়না ফোঙদোকখ্রে‍।
ইন্তরনেস্নেল মোনিতরী ফন্দগী মেনেজিং দাইরেক্তর মিস ক্রিস্তেলিনা জিওর্জিভানা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা ইখি:
“SDGs খুমাঙ চাওশিলহন্বদা অমসুং মালেমগী ওইনা মীওই কয়াগী মপাঙ্গল হাপ্পদা তেক্নোলোজীদা মতিং চাউনা লৈ‍। মীওইবা খুন্নাইনা মতিং অসিবু হেন্না তরং তরংবা অমসুং হেন্না ফবা তুংলমচৎ অমগীদমক লোকশিন্বা ঙম্বা ওইরসনু‍।
@KGeorgieva”