UPSC
UPSC announces results based on written part of the ‘Combined Section Officers’ (Grade‘B’) Limited Departmental Competitive Examination, 2023
19 AUG 2024 2:59PM by PIB Delhi
Based on the results of the written part of the Combined Section Officers’ (Grade ‘B’) Limited Departmental Competitive Examination, 2023 held by the UNION PUBLIC SERVICE COMMISSION in December, 2023 and evaluation of service records in July, 2024, the following is the list of candidates, in order of merit, who have been recommended for inclusion in the Select List of the year 2023 for the Service mentioned below:-
Category
Service
II
Section Officer Grade of the General Cadre of the Indian Foreign Service, Branch ‘B’
2.0 The number of vacancies reported and candidates recommended are as under:-
Category
Service
Section Officer Grade of the General Cadre of the Indian Foreign Service, Branch ‘B’
Community
Vacancy
Number of candidates recommended
II
General
27
26
SC
02
02
ST
01
01
Total
30
{including 01 PwBD-3}
29
3.1 Final Selection of the candidates shall be decided and results declared inter-alia based on the guidelines issued by the Department of Personnel & Training vide O.M. No. 36012/2016/2019-Estt (Res.) dated 12.04.2022 subject to final outcome of the Civil Appeal No. 629/2022 arising out of SLP (C) No. 30621/2011.
3.2 The result is further subject to the final outcome of the SLP No. 31288/2017, which is pending before the Hon’ble Supreme Court of India in the matter of ‘reservation in promotion’ and ‘own merit’ and any other pending Court case(s) having a bearing on the result of the Examination before any court of law.
4.0 Union Public Service Commission has a ‘Facilitation Counter’ near Examination Hall Building in its Campus. Candidates may obtain any information/clarification regarding their results on working days between 10:00 A.M. and 05:00 P.M. in person or over Telephone Nos. 011-23385271 and 011-23381125 from this Counter. The result shall also be available on the UPSC Website i.e. www.upsc.gov.in. The marks shall be made available on the website within fifteen days from the date of declaration of result.
Click here to see the Result:

য়ু.পি.এস.সি.
‘কোম্বাইন্দ সেক্সন ওফিসর্স’ (গ্রেদ ‘বি’) লিমিতেদ দিপার্তমেন্তেল কম্পিতিতিব একজামিনেসন, ২০২৩গী অইবা চাংয়েং শরুক্কী রিজল্ত য়ু.পি.এস.সি.না লাউথোকখ্রে
19 AUG 2024 2:59PM by PIB Imphal
দিসেম্বর ২০২৩দা য়ুউনিয়ন পব্লিক সর্ভিস কম্মিসন্না পাঙথোকখিবা কোম্বাইন্দ সেক্সন ওফিসর্স’ (গ্রেদ ‘বি’) লিমিতেদ দিপার্তমেন্তেল কম্পিতিতিব একজামিনেসন, ২০২৩গী অইবা চাংয়েংগী শরুক্কী মহৈ অমসুং জুলাই, ২০২৪দা সর্ভিস রেকোর্দ ইভালুএত তৌখিবদা য়ুম্ফম ওইরগা, মখাদা পীরিবা অসি মখাদা পল্লিবা সর্ভিসশিংগীদমক ২০২৩গী সেলেক্ত লিস্ততা হাপ্নবা রিকম্মেন্দ তৌরবা, মেরিতকী মতুং ইন্না থোকপা কেন্দিদেতশিংগী লিস্তনি:-
কাঙলুপ
সর্ভিস
II
সেক্সন ওফিসর গ্রেদ ওফ দি জেনেরেল কেদর ওফ দি ইন্দিয়ন ফোরেন সর্ভিস, ব্রায়্চ ‘বি’
২.০ রিপোর্ত তৌরকখিবা অহাঙবা ফম অমসুং রিকম্মেন্দ তৌরবা কেন্দিদেত মশিং মখাদা পীরি:-
কাঙলুপ
সর্ভিস
সেক্সন ওফিসর গ্রেদ ওফ দি জেনেরেল কেদর ওফ দি ইন্দিয়ন ফোরেন সর্ভিস, ব্রাঞ্চ ‘বি’
কম্ম্যুনিতী
অহাঙবা ফম
রিকম্মেন্দ তৌখিবা কেন্দিদেত মশিং
II
জেনেরেল
২৭
২৬
এস.সি.
০২
০২
এস.তি.
০১
০১
অপুন্বা
৩০
{PwBD-3 ০১ য়াওরগা}
২৯
৩.১ দিপার্তমেন্ত ওফ পর্সোনেল এন্দ ত্রেনিং ভাইদ O.M. No. 36012/2016/2019-Estt (Res.) তাং ১২.০৪.২০২২দা য়ুম্ফম ওইরগা, SLP (C) No. 30621/2011 দগী ওইরকপা সিভিল আপিল নম্বর 629/2022 গী ওইরকপা আউতকমগী মখা পোন্না কেন্দিদেতশিংগী ফাইনেল সেলেক্সন লেপকনি অমসুং রিজল্ত লাউথোক্কনি‍।
৩.২ রিজল্ত অসি ‘রিজর্বেসন ইন প্রমোসন’ এন্দ ‘ওন মেরিত’কী মতাঙদা ইকায়খুম্নরবা ভারতকী সুপ্রিম কোর্ততা পন্দুনা লৈরিবা SLP No. 31288/2017 অমসুং চাংয়েং অসিগী মহৈদা ইথিল পীগদবা কোর্ত ওফ লো অমা হেক্তদা পন্দুনা লৈবা কেস(শিং) অমা হেক্তগী অরোয়বা আউতকমগী মখা পোনগনি‍।
৪.০ য়ুনিয়ন পব্লিক সর্ভিস কম্মিসনগী মাগী কেম্পসতা লৈরিবা একজামিনেসন হোল বীল্দিং মনাক্তা ‘ফেসিলিতেসন কাউন্তর’ অমা লৈ‍। কেন্দিদেতশিংনা মখোয়গী রিজল্তকী মতাঙদা ঈ-পাউ/ক্লারিফিকেসন অমা হেক্তা থবক তৌবা নুমিৎশিংদা অয়ুক পুং ১০ দগী নুংথিল পুং ৫ ফাওবগী মনুংদা মশানা লাক্তুনা নৎত্রগা তেলিফোন নম্বর 011-23385271 অমসুং 011-23381125 দা কোল তৌরক্তুনা কাউন্তর অসিদগী লৌবা য়াগনি‍। রিজল্ত অসি UPSC ৱেবসাইত www.upsc.gov.in. তসু ফংগনি‍। মার্কশিং রিজল্ত লাউথোকপদগী নুমিৎ তরামঙানিগী মনুংদা ৱেবসাইত্তা ফংহনগনি‍।
রিজল্ত য়েংনবগীদমক মসিদা নম্বিয়ু: