Prime Minister's Office
Prime Minister asks people to remove ‘Modi Ka Parivar’ tag from social media handles
11 JUN 2024 10:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has requested his supporters to remove the “Modi Ka Parivar” tagline from their social media handles.
Shri Modi has expressed his gratitude to the people of India for their continued support. He said that during the election campaign, many had added “Modi Ka Parivar” to their social media profiles as a gesture of affection towards him. The display name may change, but our bond as one Parivar striving for India's progress remains strong and unbroken, Shri Modi further added.
The Prime Minister posted on X;
“Through the election campaign, people across India added 'Modi Ka Parivar' to their social media as a mark of affection towards me. I derived a lot of strength from it. The people of India have given the NDA a majority for the third consecutive time, a record of sorts, and have given us the mandate to keep working for the betterment of our nation.
With the message of all of us being one family having been effectively conveyed, I would once again thank the people of India and request that you may now remove 'Modi Ka Parivar' from your social media properties. The display name may change, but our bond as one Parivar striving for India's progress remains strong and unbroken.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସୋସିଆଲ ମିଡିଆ ହ୍ୟାଣ୍ଡେଲରୁ 'ମୋଦି କା ପରିବାର' ଟ୍ୟାଗ୍ ହଟାଇବାକୁ ଲୋକମାନଙ୍କୁ କହିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
13 JUN 2024 2:01PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ତାଙ୍କ ସମର୍ଥକମାନଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି ଯେ ସେମାନେ ସେମାନଙ୍କ ସୋସିଆଲ ମିଡିଆ ହ୍ୟାଣ୍ଡେଲରୁ "ମୋଦୀ କା ପରିବାର" ଟ୍ୟାଗ୍ ଲାଇନ୍ ହଟାଇ ଦିଅନ୍ତୁ ।
ନିରନ୍ତର ସମର୍ଥନ ପାଇଁ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଭାରତବାସୀଙ୍କୁ କୃତଜ୍ଞତା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ ନିର୍ବାଚନ ପ୍ରଚାର ସମୟରେ ଅନେକ ଲୋକ ତାଙ୍କ ପ୍ରତି ସ୍ନେହଭାବ ଭାବରେ ନିଜ ସୋସିଆଲ ମିଡିଆ ପ୍ରୋଫାଇଲରେ "ମୋଦି କା ପରିବାର" ଯୋଡିଥିଲେ । ପ୍ରଦର୍ଶିତ ନାମ ବଦଳିପାରେ, କିନ୍ତୁ ଭାରତର ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ପ୍ରୟାସ କରୁଥିବା ଏକ ପରିବାର ଭାବରେ ଆମର ସମ୍ପର୍କ ଦୃଢ଼ ଏବଂ ଅତୁଟ ରହିଛି ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଆହୁରି କହିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
ନିର୍ବାଚନ ପ୍ରଚାର ମାଧ୍ୟମରେ ସମଗ୍ର ଭାରତରେ ଲୋକମାନେ ମୋ ପ୍ରତି ସ୍ନେହର ଚିହ୍ନ ସ୍ୱରୂପ ନିଜ ସୋସିଆଲ ମିଡିଆରେ 'ମୋଦି କା ପରିବାର' ଯୋଡ଼ିଛନ୍ତି। ମୁଁ ଏଥିରୁ ବହୁତ ଶକ୍ତି ପାଇଥିଲି । ଭାରତର ଜନତା କ୍ରମାଗତ ତୃତୀୟ ଥର ପାଇଁ ଏନଡିଏକୁ ସଂଖ୍ୟା ଗରିଷ୍ଠତା ଦେଇଛନ୍ତି, ଯାହା ଏକ ପ୍ରକାର ରେକର୍ଡ ଏବଂ ଆମ ଦେଶର ଉନ୍ନତି ପାଇଁ କାର୍ଯ୍ୟ ଜାରି ରଖିବା ପାଇଁ ଆମକୁ ଜନାଦେଶ ଦେଇଛନ୍ତି ।
ଆମେ ସମସ୍ତେ ଗୋଟିଏ ପରିବାର ହେବାର ବାର୍ତ୍ତା ପ୍ରଭାବଶାଳୀ ଭାବରେ ପ୍ରକାଶ ପାଇବା ପରେ ମୁଁ ପୁଣି ଥରେ ଭାରତବାସୀଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଜଣାଉଛି ଏବଂ ଅନୁରୋଧ କରିବି ଯେ ଆପଣମାନେ ବର୍ତ୍ତମାନ ଆପଣଙ୍କ ସୋସିଆଲ ମିଡିଆ ସମ୍ପତ୍ତିରୁ 'ମୋଦୀ କା ପରିବାର'କୁ ହଟାଇ ଦିଅନ୍ତୁ । ପ୍ରଦର୍ଶନ ନାମ ବଦଳିପାରେ, କିନ୍ତୁ ଭାରତର ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ପ୍ରୟାସ କରୁଥିବା ଏକ ପରିବାର ଭାବରେ ଆମର ସମ୍ପର୍କ ଦୃଢ଼ ଏବଂ ଅତୁଟ ରହିଛି।