Ministry of Development of North-East Region
Task Force for Development of Tourism in North East holds 5th Meeting at Vigyan Bhawan
10 MAY 2024 5:22PM by PIB Delhi
The 5thmeeting of the Task Force for the Development of Tourism in North East states was convened at Vigyan Bhawan in New Delhi today. In the meeting, the discussion centred onstrategies for capacity building, training policies, marketing and promotion effortsfor the development of tourism in NE States.
Attendees included officials from the eight North Eastern State of Assam, Arunachal Pradesh, Meghalaya, Manipur, Mizoram, Nagaland, Sikkim and Tripura, along with representatives from various ministries, i.e. Ministry of Civil Aviation, Ministry of Micro, Small & Medium Enterprise, Ministry of Tourism, Ministry of Culture, Ministry of Information & Broadcasting,Confederation of Indian Industry (CII)and other private partners.

অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
অৱাং-নোংপোক্তা তুরিজম চাউখৎহন্নবা তাক্স ফোর্সকী ৫শুবা মীফম বিগ্যান ভাবন্দা পাংথোকখ্রে
10 MAY 2024 5:22PM by PIB Imphal
ঙসি নিউ দিল্লিগী বিগ্যান ভাবন্দা অৱাং-নোংপোক্তা তুরিজম চাউখৎহন্নবা তাক্স ফোর্সকী ৫শুবা মীফম পাংথোকখ্রে। মীফম অদুদা মরুওইনা অৱাং-নোংপোক রাজ্যশিংদা তুরিজম চাউখৎহন্নবা কেপাসিতি বিল্দিং, ত্রেনিংগী থৌশিলশিং, মার্কেত্তিং অমসুং প্রোমোসনগী লাল্লোংশিং খন্নখি।
মীফম অদুদা অৱাং-নোংপোক্কী রাজ্যশিং হায়বদি অসাম, অরুনাচল প্রদেস, মেঘালয়, মনিপুর, মিজোরম, নাগালেন্দ, সিক্কিম অমসুং ত্রিপুরাগী ওফিসিএলশিংগা লোয়ননা তোঙান-তোঙানবা মিনিস্ত্রিশিং হায়বদি সিবিল এভিএসন, মাইক্রো, স্মোল অমসুং মেদিয়ম ইন্তরপ্রাইজেস, তুরিজম, কলচর, ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী ওফিসিএলশিং অমসুং কনফিদেরেসন ওফ ইন্দিয়ান ইন্দস্ত্রিজ অমসুং অতোপ্পা লনাই কাংবুগী মীহুৎশিং শরুক য়াখি।