Prime Minister's Office
Prime Minister meets the Father Amir
15 FEB 2024 5:57PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Father Amir, His Highness Hamad Bin Khalifa Al Thani in Doha today afternoon.
Prime Minister congratulated Father Amir on his visionary leadership that paved the way for Qatar’s development over the past decades. The two leaders held discussions on India-Qatar relations.
Prime Minister conveyed his appreciation for the insightful observations of Father Amir on regional and global developments.
Father Amir affirmed that India and Qatar share an unwavering bond, epitomized by mutual trust and cooperation. He also appreciated the role of Indian community in Qatar’s development and in nourishing the bilateral partnership.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফাদর অমির উনখ্রে
15 FEB 2024 5:57PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোহাদা ফাদর অমির, হামদ বিন খালিফা অল থানি উনখ্রে।
হৌখিবা চহি কয়া মহাক্কী মীৎয়েং শানবা লুচিংবগী মখাদা কাতরগী চাউখৎ-থৌরাংগী লম্বী শেম্বগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ফাদর অমির থাগৎপা ফোঙদোকখি। লুচিংবা অনিনা ভারত-কাতর মরীশিংগী মরমদা খন্নখি।
লমদম লমদমগী অমসুং মালেমগী চাউখৎ-থৌরাংগী লমদা ফাদর অমিরনা নিংথিনা খঙবদগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী থাগৎপা ফোঙদোকখি।
অমগা অমগা থাজনবা অমসুং মতেং পীনবদা য়ুম্ফম ওইদুনা ভারত অমসুং কাতরগী মরক্তা লৈনরিবা অচেৎপা মরী ফাদর অমিরনা অমুক হন্না থাজবা ফোঙদোকখি। কাতর চাউখৎনবা অমসুং লৈবাক অনিগী মরীদা ভারতমচাশিংনা লৌরিবা থৌদাং মহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকখি।