Ministry of Youth Affairs and Sports
Union Youth Affairs and Sports Minister Encourages Youth Participation in "MY Bharat - Mera Yuva Bharat" platform
Over 1.5 crore youth have already registered as volunteers within a few months of MY Bharat's launch: Shri Anurag Singh Thakur
09 FEB 2024 7:25PM by PIB Delhi
The Union Minister of Youth Affairs and Sports Shri Anurag Singh Thakur, in a recent statement, expressed immense gratitude and happiness towards the overwhelming response received for the "My Bharat, Mera Yuva Bharat" platform launched by Prime Minister Shri Narendra Modi ji on October 31.
With the platform aimed at providing youth with unparalleled opportunities for personal and leadership development, the Minister was pleased to announce that over 1.5 crore youth have already registered as volunteers within a few months of its launch.
Highlighting the significance of youth engagement in nation-building, the Minister unveiled plans for various upcoming initiatives tailored to the interests and aspirations of the registered volunteers. From sports talent hunts under the Khelo India program to voter awareness campaigns, the platform promises a diverse range of avenues for youth to explore and excel.
Emphasizing the pivotal role of youth in realizing the vision of "Viksit Bharat 2047" outlined by the Honorable Prime Minister, the Minister addressed both registered volunteers and potential participants, urging them to register on the official website, mybharat.gov.in, at the earliest.
The Union Minister said that "You are not just Gen-Z; you are Bharat’s Amrit Peedhi." Encouraging youth to seize the opportunity to shape the future of the nation, the Minister reiterated the platform's commitment to fostering unity, innovation, and determination among its volunteers.
In conclusion, the Minister called upon the youth to take action today for a brighter tomorrow, affirming their pivotal role in scripting the future of the nation.
For further information and registration, interested individuals are encouraged to visit mybharat.gov.in.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী য়ুথ এফিয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মন্ত্রীনা “মাই ভারত – মেরা য়ুবা ভারত” প্লেতফোর্মদা শরুক য়ারিবা নহাশিংবু পুক্নিং থৌগৎখ্রে
মাই ভারত হৌদোকখিবগী থা খরগী মনুংদা নহা করোর 1.5 হেন্না ভোলুন্তীয়র ওইনা হান্ননা রেজিস্তার তৌখ্রে: শ্রী অনুরাগ সিংহ থাকুর
09 FEB 2024 7:25PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী য়ুথ এফিয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মন্ত্রী শ্রী অনুরাগ সিংহ থাকুরনা হন্দক্তা ফোংদোকখিবা ৱারোল অমদা, ওক্তোবর 31দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌদোকখিবা “মাই ভারত – মেরা য়ুবা ভারত” প্লেতফোর্মদা ফংখিবা থোইদোক হেন্দোকপা রেস্পোন্সকী মায়কৈদা তৌবিমল খংবা অমসুং নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্লেতফোর্ম অসিনা নহাশিংবু পর্সোনেল অমসুং লীদরশিপ দেবেলপমেন্তকীদমক অনপেরেলেল ওইবা খুদোংচাবশিং ফংহন্নবা পান্দম থম্বগা লোয়ননা, মন্ত্রীনা মসি লাউথোকপদা নুংঙাইবা ফাওরি মদুদি মসি হৌদোকখিবগী থা খরগী মনুংদা নহা করোর 1.5 হেন্না ভোলুন্তীয়র ওইনা হান্ননা রেজিস্তার তৌখ্রে। লৈবাক শেমগৎ শাগৎপদা নহাশিং শরুক য়াবগী মরুওইবগী মতাংদা পল্লদুনা মন্ত্রীনা রেজিস্তার তৌরবা ভোলুন্তীয়রশিংগী ইন্তরেস্ত অমসুং এস্পিরেসনশিংদা পায়খৎকদৌরিবা তোঙান তোঙানবা ইনিসিয়েতিবশিংগীদমক প্লানশিং ফোংদোকখি। খেলো ইন্দিয়া প্রোগ্রামগী মখাদা স্পোর্তস তেলেন্ত থিবদগী হৌরগা ভোতর এৱার্নেস কেম্পেনশিং ফাওবা, প্লেতফোর্ম অসিনা নহাশিংবু এক্সপ্লোর অমসুং এক্সেলগীদমক তোঙান তোঙানবা মখলগী এভেন্যু অমা ৱাশক্লি।
ইকায় খুম্নরবা প্রধান মন্ত্রীনা থমখিবা “বিকসিত ভারত 2047”গী ভিজনবু মংফাওহনবদা নহাশিংগী মরুওইবা থৌদাংদা অকনবা ৱাফম থম্লদুনা মন্ত্রীনা রেজিস্তার তৌরবা ভোলুন্তীয়রশিং অমসুং পোতেন্সিয়েল পার্তিসিপেন্তশিং অনিমক্তা ৱা ঙাংখি অমসুং মখোয়বু অথুবা মতমদা ওফিসিয়েল ৱেবসাইত mybharat.gov.in দা রেজিস্তার তৌনবা তকশিনখি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি “নখোয় জেনরেসন-জেদ খক্তা নত্তে; নখোয় ভারতকী অমৃত পীরিনি।” নহাশিংবু লৈবাক্কী তুংলমচৎ শেম্বদা খুদোংচাবা লৌনবগীদমক পুক্নিং থৌগৎলদুনা মন্ত্রীনা ভোলুন্তীয়রশিংগী মরক্তা য়ুনিতী, ইনোবেসন অমসুং দেতর্মিনেসন থৌগৎনবগীদমক প্লেতফোর্মগী ৱাফমবু অমুক হন্না ফোংদোকখি।
লোইরকপদা, মন্ত্রীনা নহাশিংদা লৈবাক্কী তুংলমচৎ ইবদা মখোয়গী মরুওইবা থৌদাংবু অমুক হন্না ফোংদোক্লদুনা হেন্না ফবা হয়েং অমগীদমক ঙসিদগী থবক তৌনবা খংহনখি।
মখাতাবা ইনফোর্মেসন অমসুং রেজিস্ত্রেসনগীদমক থৱাই য়াওবা মীওইশিংবু mybharat.gov.in দা ভিজিত তৌনবা পুক্নিং থৌগৎলি।