Prime Minister's Office
PM meets Sultan of Oman
16 DEC 2023 9:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today had a meeting with the Sultan of Oman Haitham bin Tarik during which they reviewed bilateral ties.
They also discussed ways to strengthen cooperation in commerce, culture, defence, innovation and more.
The Prime Minister posted on X:
"Had an excellent meeting with His Majesty Sultan Haitham bin Tarik of Oman. Reviewing the full range of bilateral ties, we discussed ways to deepen cooperation in commerce, culture, defence, innovation and more."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওমানগী সুলতানগা উন্নখ্রে
16 DEC 2023 9:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ওমানগী সুলতান হৈথম বিন তারিক্কা উন্নখি মদুদা মখোয় অনিনা নাকল অনিগী মরিশিংবু হন্না য়েংশিনখি।
মখোয়না কম্মর্স, নাৎ, ঙাকশেল, ইন্নোভেসন অমসুং অতোপ্পা কয়া অমগী মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগী লম্বীশিং খন্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা থাগৎখিঃ
" ওমানগী হিস মেজস্তী সুলতান হৈথম বিন তারিক্কা উন্নখি। নাকল অনিগী মরিশিংবু হন্না য়েংশিন্দুনা, ঐখোয়না কম্মর্স, নাৎ, ঙাকশেল, ইন্নোভেসন অমসুং অতোপ্পা কয়া অমগী মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগী লম্বীশিং খন্নখি।"