Prime Minister's Office
Mukesh of Tumkur Karnataka turns into a job provider from Job seeker
PM interacts with home appliance shop owner and VBSY Beneficiary, from Tumkur, Karnataka
“Government committed to supporting the youth: PM”
09 DEC 2023 2:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi interacted with beneficiaries of the Viksit Bharat Sankalp Yatra (VBSY) via video conferencing today. Viksit Bharat Sankalp Yatra is being undertaken across the country to attain saturation of flagship schemes of the government by ensuring that the benefits of these schemes reach all targeted beneficiaries in a time-bound manner.
Interacting with Shri Mukesh, a home appliance shop owner and a VBSY Beneficiary from Tumkur, Karnataka, informed the Prime Minister about availing a PM Mudra Yojna loan of Rs 4.5 lakhs for setting up his business where he is currently employing 3 people. The Prime Minister expressed delight that Shri Mukesh has turned into a job provider from a job seeker and enquired about ease of loan availability.
Shri Mukesh informed the Prime Minister about a social media post where he got information about Mudra Loans and the smooth loan processing by the banks against his requirement. Prime Minister Modi suggested Shri Mukesh completely shift to UPI and Digital Payments as compared to 50 percent of digital transactions today as it will help in availing further investments from the bank.
The Prime Minister underlined that Shri Mukesh is an example of resilience and determination of the youth of India who not only desire jobs but also generate employment. He also emphasized the government’s commitment to supporting the youth of the nation.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তুমকুর কর্নাতকাদগী মুকেস থবক থিবা মীওই অমা ওইরম্বদগী থবক পীবা মীওই অমা ওইরে
প্রধান মন্ত্রীনা তুমকুর কর্নাতকাদগী হোম এপ্লাইয়েন্স দুকান মপু অমসুং বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রা বিনিফিসরিগা ৱারি শানখ্রে
“নহারোলশিং মতেং পাংনবা সরকারনা থবক পায়খৎলে: প্রধান মন্ত্রী”
09 DEC 2023 2:35PM by PIB Imphal
ঙসি ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুৎথাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রাগী বেনিফিসরিশিংগা ৱারি শানখ্রে। অকক্নবা মতম অমগী মনুংদা সরকারনা পায়খৎলিবা স্কিমশিংগী কান্নবশিং ফংফম থোকপা বেনিফিসরিশিংদা মপুংফানা য়ৌহন্নবা লৈবাক শীনবা থুংনা বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রা পাংথোক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা তুমকুর কর্নাতকাদগী হোম এপ্লাইয়েন্স দুকান মপু অমসুং বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রা বিনিফিসরি শ্রী মুকেসগা ৱারি শান্নবদা মহাক্না হায়খি মহাক্কী ললোন-ইতিক্কী থবক হৌনবা পি.এম মুদ্রা য়োজনাদগী লুপা লাখ ৪.৫ গী লোন অমা লৌখি অমসুং হৌজিক মহাক্না মীওই অহুম থবক পীরি। মুকেস থবক থিবা মীওই অমা ওইরম্বদগী থবক পীবা মীওই অমা ওইরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অপেনবা ফোঙদোকখি অমসুং লাইনা লোন লৌবগী মতাংদা হংখি।
শ্রী মুকেসনা প্রধান মন্ত্রীদা হায়খি সোসিএল মেদিয়া পোস্ত অমদা মুদ্রা লোনশিংগী মরমদা মহাক্না খঙখি অমসুং মহাক্কী দরকার ওইবা অদুগী মথক্তা বেঙ্কশিংনা লোন পীরকখি। শ্রী মুকেসনা য়ু.পি.আই অমসুং দিজিতেল পেমেন্তশিং মপুংফানা শীজিন্নরে অমসুং মসিনা বেঙ্কশিংদগী মখা তানা লোন লৌবদা মতেং পাংগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি শ্রী মুকেস অসি ভারতকী নহারোলশিংগী অৱাবা খাংবা ঙম্বা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ লৈবগী খুদম অমনি অমসুং থবক থিবা মীওই অমা ওইবতা নত্তনা থবকশু পীরে। লৈবাক অসিগী নহারোলশিং মতেং পাংনবা সরকারনা থবক পায়খৎলে।