Prime Minister's Office
PM to to address Infinity Forum 2.0 on 9th December
Infinity Forum is a global thought leadership platform on FinTech
Theme - ‘GIFT-IFSC: Nerve Centre for New Age Global Financial Services’
07 DEC 2023 3:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the second edition of Infinity Forum, a global thought leadership platform on FinTech, at 10:30 AM on 9th December, 2023 via video conferencing. Prime Minister will also address the gathering on the occasion.
The 2nd Edition of Infinity Forum is being jointly organized by the International Financial Services Centres Authority (IFSCA), and GIFT City, under the aegis of Government of India, as a precursor event to Vibrant Gujarat Global Summit 2024. The forum provides a platform, where progressive ideas, pressing problems, innovative technologies from across the world get discovered, discussed and developed into solutions and opportunities.
The theme of 2nd edition of Infinity Forum is ‘GIFT-IFSC: Nerve Centre for New Age Global Financial Services’, which will be dovetailed through the following three tracks:
• Plenary Track: Making of a New Age International Financial Centre
• Green Track: Making a case for a “Green Stack”
• Silver Track: Longevity Finance Hub at GIFT IFSC
Each track will comprise of an Infinity Talk by a senior industry leader and a discussion by a panel of industry experts and practitioners from financial sector in India and across the globe, providing practical insights and implementable solutions.
The Forum will witness the participation by 300+ CXOs with strong online participation from India and global audience across 20+ countries including USA, UK, Singapore, South Africa, UAE, Australia and Germany. The event will also be attended by Vice-Chancellors from foreign universities and representatives of foreign embassies.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিসেম্বর ৯দা ইনফিনিতী ফোরম ২.০দা ৱা ঙাংগনি
ইনফিনিতী ফোরম অসি ফিনতেক্কী গ্লোবেল থোৎ লীদরসিপ প্লেৎফোর্ম অমনি
থীম – ‘GIFT-IFSC: নর্ভ সেন্তর ফোর নিউ এজ গ্লোবেল ফাইনেন্সিএল সর্ভিসেস’
07 DEC 2023 3:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিসেম্বর ৯, ২০২৩গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবা মতমদা ফিন্তেক্কী গ্লোবেল থোৎ লীদর্সিপ প্লেৎফোর্মা অমা ওইরিবা অনিশুবা ইনফিনিতী ফোরমদা, ভিদিও কন্ফরেন্সিংগী খুত্থাঙদা ৱা ঙাংগনি‍। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরমদুদা তিল্লিবা মীয়ামগী মফমদসু ৱা ঙাংগনি‍।
২শুবা ইনফিনিতী ফোরম অসি ইন্তরনেস্নেল ফাইনেন্সিএল সেন্তর্স ওথোরিতী (IFSCA), অমদি গিফ্ত সিতীনা, ভারত লৈঙাক্কী মীৎয়েঙ মখাদা, ভাইব্রেন্ত গুজরাত গ্লোবেল সমিৎ ২০২৪গী মাঙজৌননবা পাঙথোকপা থৌরম অমা ওইনা পাঙথোকপনি‍। ফোরম অসিনা খুমাঙ চাওশিনবা ৱাখল্লোনশিং, মাঙদা তাদুনা লৈরিবা পরৈ চেনবা ৱাফমশিং, মালেম পুম্বদগী ইনোভেতিব ওইবা তেক্নোলোজীশিং পুথোক্নবা, পাম্বৈ অমদি খুদোংচাবশিং খন্নবা অমদি শেমগৎনবগী ফম্পাক অমা পীরি‍।
‘GIFT-IFSC: নর্ভ সেন্তর ফোর নিউ এজ গ্লোবেল ফাইনেন্সিএল সর্ভিসেস’ হায়রিবা ২শুবা ইনফিনিতী ফোরমগী থীম অসিনা মখাদা পীরিবা ত্রেক অহুমসিদা পাঙথোক্কনি‍।
• প্লেনরী ত্রেক: নিউ এজ ইন্তরনেস্নেল ফাইনেন্সিএল সেন্তর অমা শেম্বা
• গ্রীন ত্রেক: “গ্রীন স্তেক”কী কেস অমা শেম্বা
• সিল্ভর ত্রেক: GIFT IFSC দা লোঞ্জেবিতী ফাইনান্স হব
ত্রেক খুদিংদা মকোক থোংবা লুচিংবশিংনা পীবা ইনফিনিতী তোল্ক অমদি ইন্দস্ত্রী এক্সপর্তশিং অমদি ভারত অমসুং মালেম শিনবা থুংবদগী ফাইনেন্সিএল সেক্তরগী প্রাক্তিস্নরশিংগী পেনেল অমগী খন্ন-নৈনবা পাঙথোক্তুনা থবক ওইনা তৌবগী মতাঙদা মমুৎ তাবা ৱাফমশিং অমদি থবক ওইনা পায়খৎপা য়াবা পাম্বৈশিং পুথোক্কনি‍।
ফোরম অসিদা ভারত অমসুং য়ু.এস.এ., য়ু.কে., সিঙ্গাপুর, খা অফ্রিকা, য়ু.এ.ই., ওস্ত্রেলিয়া অমদি জর্মনী য়াওনা লৈবাক ২০ হেনবগী মালেমগী মীয়াম্না ওন্লাইন্দা শরুক য়াবগা লোয়ননা সি.এক্স.ও. ৩০০ হেনবনা হকথেংননা শরুক য়াগনি‍। থৌরম অসিদা মপান লৈবাক্কী য়ুনিভর্সিতীশিংগী ভাইস-চাঞ্ছেলরশিং অমদি মপান লৈবাক্কী এম্বেসীশিংগী মীহুশিংসু শরুক য়াগদৌরি‍।