Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute more than 51,000 appointment letters to newly inducted recruits in Government departments and organisations on 30th November
Rozgar Mela is a step towards fulfilment of the commitment of PM to accord highest priority to employment generation
New appointees to contribute towards PM’s vision of Viksit Bharat
Newly inducted appointees to also train themselves through online module Karmayogi Prarambh
28 NOV 2023 5:03PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute more than 51,000 appointment letters to newly inducted recruits on 30th November, 2023 at 4 PM via video conferencing. Prime Minister will also address the appointees on the occasion.
Rozgar Mela will be held at 37 locations across the country. The recruitments are taking place across Central Government Departments as well as State Governments/UTs supporting this initiative. The new recruits, selected from across the country will be joining the Government in various Ministries/Departments including Department of Revenue, Ministry of Home Affairs, Department of Higher Education, Department of School Education and Literacy, Department of Financial Services, Ministry of Defence, Ministry of Health & Family Welfare and Ministry of Labour & Employment, among others.
Rozgar Mela is a step towards fulfilment of the commitment of the Prime Minister to accord highest priority to employment generation. Rozgar Mela is expected to act as a catalyst in further employment generation and provide meaningful opportunities to the youth for their empowerment and participation in national development.
The new appointees with their innovative ideas and role-related competencies, will be contributing, inter alia, in the task of strengthening industrial, economic and social development of the nation thereby helping to realise the Prime Minister’s vision of Viksit Bharat.
The newly inducted appointees are also getting an opportunity to train themselves through Karmayogi Prarambh, an online module on iGOT Karmayogi portal, where more than 800 e-learning courses have been made available for ‘anywhere any device’ learning format.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রোজগার মেলাগী মখাদা পি.এম.না নবেম্বর 30দা সরকারগী বিভাগশিং অমসুং ওর্গনাইজেসনশিংদা নৌবা লৌবা রিক্রুৎশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর 51,000 হেন্না য়েংন্থোক্কদৌরি
রোজগার মেলা অসি পি.এম.না থবক পীবদা খ্বাইদগী মরু ওইবা মীৎয়েং চংনবা ফিরেপ থুংহন্নবা মাইকৈদা চংশিনবা খোঙথাং অমনি
অনৌবা এপোইন্তীশিংনা পি.এম.গী বিক্ষিৎ ভারতকী বিজনদা শরুক তমগনি
নৌনা লৌরবা এপোইন্তীশিংবু ওনলাইন মোদ্যুল কর্ময়োগী প্রারম্ভাগী খুত্থাংদা মখোয়বু ত্রেন তৌগনি
28 NOV 2023 5:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেনদ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা নবেম্বর 30, 2023গী নুংথিল পুং 4 তাবা মতমদা নৌনা ইন্দক্ত তৌরবা রিক্রুৎশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর 51,000 হেন্না য়েন্থোক্কনি। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অসিদা এপোইন্তীশিংদসু ৱা ঙাংগনি।
রোজগার মেলা অসি লৈবাক শিনবা থুংবদা মফম 37তা পাঙথোক্কনি। রিক্রুৎমেন্তশিং অসি ইনিসিএতিব অসিবু শৌগৎপা ওইনা কেন্দ্র সরকারগী বিভাগশিং লোয়ননা রাজ্য সরকারশিং/UTশিংদা পাঙথোক্লি। লৈবাক শিনবা থুংবদগী খল্লবা অনৌবা রিক্রুৎশিংনা রিভেন্যু বিভাগ, গৃহ মন্ত্রালয়, হায়র এজুকেসন বিভাগ, স্কুল এজুকেসন অমসুং লিতরেসী বিভাগ, ফাইনান্সিএল সর্ভিসেস বিভাগ, ঙাকশেল মন্ত্রালয়, হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয় অমসুং লেবর অমদি এমপ্লোইমেন্ত মন্ত্রালয় য়াওনা তোঙান-তোঙানবা মন্ত্রালয়শিং/বিভাগশিংদা সরকারগী থবক তৌরগনি।
রোজগার মেলা অসি পি.এম.না থবক পীবদা খ্বাইদগী মরু ওইবা মীৎয়েং চংনবা ফিরেপ থুংহন্নবা মাইকৈদা চংশিনবা খোঙথাং অমনি। রোজগার মেলা অসি হেন্না থবক পীনবা অমসুং নহারোলদা মখোয়বু শক্তি পীনবা অমসুং লৈবাক শেমগৎপদা শরুক য়ানবা অচৌবা খুদোংচাবশিং পীবদা কেতলিস্ত অমা ওইগনি হায়না থাজৈ।
অনৌবা এপোইন্তীশিংনা মখোয়গী ইন্নোবেতিব ওইবা ৱাখল্লোন, তোলগা মরী লৈনবা কম্পিতেন্সীশিংগা লোয়ননা লৈবাককী ইন্দস্ত্রিএল, ইকনোমিক অমসুং সোসিএল দিবেলপমেন্ত মপাঙ্গল কনখৎহনবগী থবক্তা শরুক তমদুনা প্রধান মন্ত্রীগী বিক্ষিৎ ভারতকী বিজন মঙফাওনবা ঙমহনবদা মতেং পাংলি।
নৌনা ইন্দক্ত তৌবা এপোইন্তীশিংনা iGOT কর্ময়োগী পোর্তেলদা য়াওবা ওনলাইন মোদ্যুল অমা ওইরিবা কর্ময়োগী প্রারম্ভগী খুত্থাংদা মখোয় মশাবু ত্রেন তৌজনবা খুদোংচাবসু ফংগনি, মসিদা ‘এনিৱের এনী দিভাইস’ লর্নিং ফোর্মেৎকীদমক ই-লর্নিং কোর্স 800 হেন্না ফংহল্লি।