Prime Minister's Office
PM meets former President Shri Ram Nath Kovind and wishes Happy Diwali
12 NOV 2023 9:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today called on the former President Shri Ram Nath Kovind and wished him and his family Happy Diwali.
Shri Modi posted on X :
"Went to former President Shri Ram Nath Kovind Ji’s residence and wished him as well his family a happy Diwali. "

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দ উনখ্রে অমসুং নুংঙাইরবা দিৱালিগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
12 NOV 2023 9:04PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দ উনখ্রে অমসুং মহাক অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংদা নুংঙাইরবা দিৱালিগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
এক্সতা শ্রী মোদীনা হায়খি;
“হান্নগী রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দগী য়ুমদা চৎখি অমসুং মহাক অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংদা নুংঙাইরবা দিৱালি অমগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে”।